SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

24 April 2012 Ris till räddning.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Woodkid - Wasteland

Ja, planera kan man göra, men det blir sällan som man tänkt ändå. Som idag. Hade planerat att gå till skolan och jobba. Istället sitter jag här men en nytillverkad värmekudde och undrar om min livmoder håller på att förvandlas till ett svart hål. Eller möjligtvis en portal till en mardrömsvärld. Tycker den kan lägga av i alla fall.
Blir så trött. Är redan stressad. Tiden skulle precis räcka till för att bli klar med allt till stockholmsresan på Torsdag. Tänker inte trycka ut min serie till mässan, men det är ju ändå deadline. Jag har inte tid att vara hemma.
Har provat att använda symaskinen för första gången i alla fall (vad och bytte till rätt tyg-sax igår). Det gick bra. Sydde snabbt ihop en värmekudde. Hade dekorerat den mer om jag inte hade svårt att sitta upp utan att gråta en skvätt. Ser fram emot att göra fler saker någon annan gång.
Hade tänkt söka ett jobb och gå ut med soporna men det får väl också vänta tills imorgon.
'
Min 20-års dag är inte långt borta för övrigt. Planerar att grilla med vännerna i parken vid skolan. Känner peppen. Har köpt en form så att jag ska kunna göra mammas goda fruktflarn.
Folk har frågat vad jag önskar mig men vet inte riktigt om det går att önska sig något. Bor ju långt bort ifrån de flesta. Önskar mig väl pengar så kan jag köpa mina egna presenter. Kan ju skriva en liten lista på vad det är jag vill skaffa.
 • Ett strykjärn
 • En elvisp
 • Professon Layton and the lost/unwound future (ett spel)
 • Kanske ett nytt headset
Sen har jag skrivit något mer på min önskelista men efter att ha stirra på det länge och väl under flera dagar kan jag fortfarande inte komma fram till vad det är för något. Måste ha skrivit upp det väldigt snabbt. Är himla nyfiken själv på vad det kan vara...
'
Aja. Värmedynan hjälper faktiskt lite. Kanske kan släpa mig till skolan. Måste vara hemma innan 9 i alla fall. Ska köra en operation med mitt guild.
'
Edit: Seriöst, hur har jag levt utan en värmedyna förut? Borde sy fast änglavingar på den eller något.
'
Edit 2: Andra påsen med frön jag öppnat idag där alla smakat bränt och konstigt och jag får slänga allihop. Nu sätter jag mig och äter choklad och svär åt världen istället.

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Kanske är det hälsosamt att bara sätta ord på sina bekymmer? Visst kan det vara så!

  Du bor för långt bort för ett ordentligt firande. Kanske kan vi hitta på något paket när vi ses under sommaren?!

  Allt gott!

  2012-04-24 | 16:54:01
 • Samuel säger:

  <////3 Hoppas det gick över snabbt.

  Och när fick du en symaskin? Nice!

  Och du fyller snart år omgomgomgomgomg

  2012-04-24 | 21:31:36
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: