SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

16 December 2012 Berg av disk.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Kid Cudi, MGMT, Ratatat - Pursuit Of Happiness
 
Jullov! Äntligen. Nästan jullov i alla fall. Har varit helt uppslukad i skolarbete de senaste dagarns. Borde kanske börja på animationsuppgiften också (och göra klart de där förbannade seriestripparna), men nej, nu räcker det. Satt i bunkern sent igår och gjorde klart mina cartoon spalter. Så skönt att få in dem. 
Idag har har tagit tag i krigszonen som var mitt kök. I princip allt var odiskat. Vi hade inte tid och ork efter allt arbete. Slänge igång hög musik och diskade tills fingrarna var russin och nu är allt där det ska vara. Så rent och fint. Ska bara gå ut med alla sopor också. Bleh.
Efter lite mer plock, dammsugning och dusch satte jag min och spelade lite wow. Jonas är iväg och jobbar i bunkern, han blev inte klar igår.
 
Tänkte att man kanske kunde gå ner och handla julklappar imorgon och kanske något fint att ha på sig till jul och nyår. Det har ju inte blivit av än.
Snackade med pappa och han ska försöka få ledigt så att han kan komma hit och hälsa på innan jag åker ner till Skövde på Fredag. Men nej, nu måste jag väl fixa något att äta. Verkar som att Jonas inte kommer hem än på ett tag.

Kommentarer

  • Samuel säger:

    Wooh jullov! Wooh julklappar! Wooh du kommer till Skövde!<3 Wooooooooh!

    2012-12-16 | 23:02:41
    Bloggadress: http://slisshh.blogg.se

Kommentera inlägget här: