SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

1 Februari 2012 Sätrabo.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The xx - Shelter

Nu har jag flyttat upp till Sätra! Det var en lite krånglig affär men nu är nog det mesta fixat.
Måste nästan dra hela historien... Var på föreläsning i Måndags (redovisning av en mindre uppgift) efteråt gick jag hem med Robin, Markus och Jonas och ringde min kusin som skulle hjälpa till med bil. Han sade att han skulle komma vid tre istället. Eftersom vi då hade två timmar extra bestämde vi oss för att gå hela vägen till gävlegårdarna och hämta ut nyckeln. Det gjorde vi, samt åt på max, det hela tog lite mer än två timmar.
Ringde upp kusinen igen. Då sade han att det skulle dröja till 6 halv 7 istället. Vi satt och rullade tummarna ett tag och sedan drog vi till bunkern. Efter ett tag ringde min kusin och vi gick och mötte honom. Han kollade in i mitt rum och hisnade när han såg alla lådor, sedan försvann han och sade att han skulle komma tillbaka senare.
Något förvirrade gick vi tillbaka till bunkern och puttrade runt. Kusinen ringer igen och det visar sig att han inte har körkort och att killen som skulle köra inte dykt upp. Han frågade om jag kunde vänta tills nästa dag.
Det kunde jag inte. Vi hade ju skruvat isär sängen och allt. Det hela kändes smått absurt. Jag måste ha låtit lite skärrad för han lovade att det skulle ordna sig och sade att de skulle dyka upp vid 10. Sen får jag reda på att pappa är på väg, andra gången på en vecka han kommer på överraskningsvisit. Det var väl bra i alla fall för tillslut, runt halv 10, hade folk sammlats och en kärra (som jag gång på gång sagt att vi behövde) dykt upp. Med två kusiner, en kompis till dem, pappa och Robin, Markus, Jonas och mig själv så tog det inte så lång tid att lasta allt.
Vi for upp till sätra. Där försvann släkten och vi raska unga studenter bar upp möbler och lådor. Sängen skruvades ihop och möbler placerades ut. Vid 2 lade vi ner arbetet.
Dagen efter fick jag sällskap av de andra igen och vi städade ur mitt gamla rum, kollade på film och käkade pizza. Robin och Jonas hängde med hem och packade upp ännu mer, sedan satt vi och snackade långt in på natten. Mysigt.
'
Idag var jag och lämnade in de gamla nycklarna och handlade lite. Trivs i nya lägenheten. Speciellt i det lilla köket. Fast det är KALLT. Har ringt fastighetsskötaren och han ska komma och kolla in temperaturen. Om han inte gör stället varmare måste jag köpa någon slags uppvärmarmojjs själv. Mina fingrar känns som isbitar.
Matbordet blev ett databord så jag måste skaffa ett nytt matbord också. Har kikat lite på IKEA och tänkte gå förbi secondhand affären inne i stan någon gång. Tur att mamma och Sara kommer hit snart. Då får jag hit en micro också.
'
Ikväll blir det fylld aubergin till mat. Funderar på att sätta på ugnen och ha luckan öppen så att man får någon form av värme här...
Sam kommer och hälsar på till helgen. Ska sitta modell till några foton.

Kommentarer

 • Samuel säger:

  Haha, vilka skumma kusiner du har.

  2012-02-01 | 17:50:34
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  Har varit med om liknande knepiga flyttningar och förstår precis. Ett litet tips när det gäller kylan:Skaffa kraftiga gardiner, (second hand brukar har stort utbud) som kvällar och natt täcker fönstren. Fönstren står alltid för kallras. Laga mat i ugnen när tillfälles ges!

  Kram!

  2012-02-02 | 10:52:50
 • Gun Bengtsson säger:

  Ytterligare några värmetips: Persienner fungerar som treglasfönster. Har Du sådana så stäng dem när inte solen skiner. Spola aldrig bort varmt vatten efter disk eller tvätt utan låt det stå och kallna. Det blir ett litet extra element.

  Passa på att baka när en köldnnäpp kommer!

  2012-02-04 | 10:15:47

Kommentera inlägget här: