SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

18 Februari 2012 Gnäll.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Coldplay - Hurts Like Heaven

Min energinivå är helt urspårad just nu. Har gott om energi till att laga mat, spela, gå och handla och städa. I princip har jag energi nog att göra allt, utom vår jäkla formläreuppgift. Om man ändå inte vore så luststyrd. Kan inte göra mycket åt saken dock. Det är verkligen en sjukt tråkig och jobbig uppgift.
Har två små bilder som jag ska teckna av, i A3 storlek(!), fotorealistiskt. Först i blyerts och sedan i tush. Fyra stora bilder som inte låter mig vara kreativ alls. Bleaargh! Jag hatar det. Det är bra teknisk träning, det förstår jag, men det är fortfarande näst intill omöjligt att bygga upp något slags engagemang. Har en vecka till på mig och en bild klar... Om jag gömmer mig under täcket kanske hela uppgiften försvinner?
'
Var i bunkern igår i alla fall och började på den andra bilden. Var inne i stan och lämnade in mitt cv på gamestop också. Jag var super nervös under hela promenaden in till stan. Har inga större förhoppningar dock. Killen i kassan kollade inte ens på pappret innan han stoppade undan det och sade att jag skulle bli kontaktad om det blev aktuellt.
Jag vet inte. Undrar om det är en nackdel att jag inte alls passar in där utseendemässigt? Ibland känns det som att killar, nu snackar vi mest i nördiga sammanhang, tar en mindre seriöst om man inte ser ut som de förväntar sig att en gamer ska göra.
"Jasså, du ser inte alls ut som den typen" har jag hört mer än en gång och det förvirrar mig alltid. Det är som en komplimang och en förolämpning på samma gång. Vad ser jag ut som då, undrar jag?! Hur borde jag se ut, för att passa in i deras världsbild?
'
Aja. När jag inte släpar mig iväg till bunkern och sitter och stirrar apatisk på den förhatliga formläreuppgiften, eller fixar saker här hemma, så spelar jag swtor. Har inte långt kvar till lvl 50 nu! Verkar som att jag har hamnat i en riktigt bra guild också. Ser fram emot att lära känna folket.
'
'
'
Tänkte att ni kunde få se en bild på mitt nya köksbord också. Är nöjd med inköpet. Robin var här och borrade också så nu har jag fått upp stringhyllan. Fixade pannkakor till oss när han jobbade och lyckades som alltid göra för mycket mat så nu har jag chokladpankakor till matsäck varje dag.
Nästa steg är att skaffa plugg så att jag kan få upp ljusstakarna och sedan börja få upp lite bilder och sånt på väggarna. Tapeterna är verkligen tråkiga och fulla av hål så det behövs.
'

Kommentarer

 • Samuel säger:

  Vad mys det blev med ett köksbord. Jag ser fram emot att sitta vid det!

  2012-02-18 | 16:42:02
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  Verkligen fint i det nya köket! Gläd Dej! Har bara ett enkelt tips när det gäller att göra mindre lustbetonade saker. Tag hjälp av äggklockan! Ställ den på tex. 45 minuter och bestäm Dej för att så länge SKA JAG JOBBA! Du kommer att fixa det. Om inte annat när Du bokat in ytterligare några tider. Kram!

  2012-02-18 | 20:44:16

Kommentera inlägget här: