SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

24 Januari 2012 Vill ha vår.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: James Yuill - Ray Gun

Var hos Sam i helgen. Det var roligt att få se hur han bor nu (fast det var helt sjukt kallt där uppe). Vi gick ut, lyssnade på lp-skivor hemma hos en kompis till Sam, kollade på tidiga supernatural och käkade sushi.
Fick med mig några bilder som Sam tog när vi var ute i Skövde strax efter jul. Det var en spännande kväll. Kommer nog aldrig att bli en person som går ut och dricker regelbundet men det var ju en upplevelse i alla fall.
'
'
'
Aja. Är hemma i alla fall. Sitter här och tänker att jag borde gå till bunkern, borde göra något, men jag är så himla trött. Jag vet inte varför. Har sovit mer än vanligt och ändå somnar jag nästan på föreläsningen. Ska göra två bilder tills på måndag, samt packa ner allt i rummet och flytta upp till sätra, men jag har ingen inspiration eller drive. Hjärnan ömmar inne i skallen.
Hade tänkt gå och prata med min kusin om flytten men jag antar att det får bli imorgon istället. Har inte ringt pappa än heller. Måste fylla i papper om bostadsbidrag också. Fick mig själv att fixa lax och pommes frites till mat i alla fall men känner fortfarande för att småäta. Det enda som faktiskt får mig att vilja släpa mig iväg till bunkern är tanken på godisautomaten utanför.
Kan ändå inte teckna just nu. Inget blir bra. Förutom en helt orelaterad bläckskiss jag gjorde under föreläsningen för att hålla mig vaken, såklart, för den har jag ju så mycket nytta av. Eller inte.
'
Har inte haft någon vidare lust att spela heller. Kört lite doa dimensions och lite revelations. Är fortfarande besviken på det. Då och då glimmar spelet till och man kommer in i rätt stämmning, men sedan glitchar något eller så åker man på det urdumma tower defence delen de lagt till. Bah.
'
Nej, det är väl lika bra att sitta kvar här och kolla på community. Förhoppningsvis vaknar jag imorgon full av energi och drivkraft. Fast jag ska upp tidigt imorgon och gå på föreläsning, så jag tvivlar på det.

Kommentarer

 • Samuel säger:

  <3

  2012-01-24 | 21:02:49
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  Har funderat en stund över Ditt senaste dagboksblad. Dagens högskolestudier är mera krävande än när B-O och jag var soc.stud ! Vi hade föreläsningar i stort sett fem dagar i veckan kl. 9 -15 och tentamen på lördag fm i gång i månaden. Du är mera hänvisad till att själv strukturera kunskapsinhämtandet och jobbet med bilder. Du har lyckats utmärkt och berömvärt när det gäller mathållningen. Men när det gäller sömn - vila- motion- arbete måste Du nog schemalägga tydligare och kanske ibland avstå dataspel till förmån för sömn. Ta omgående tag i sådant som MÅSTE göras. Det tröttar otroligt att gå omkring och stessas av att inte ta itu med det oundvikliga! Nu är det flytten som gäller - eller....!! Kram från Västergötland!

  2012-01-26 | 21:57:12

Kommentera inlägget här: