SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

14 Juni 2012 Blomstertid.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Florence + The Machine - Shake It Out

Okej, så nu har man sommarlov. Så gott som i alla fall. Missade deadline för seriestripparna så de får jag göra klart under lovet, men ändå!
Skönt att få sova ut i alla fall. Får bara se till att inte slappna av för mycket. Får inte glömma stripparna. I förrgår var jag duktig och jobbade hårt. Hade i uppgift att höra en 8-timmarsserie. 8 seriesidor på 8 timmar, ingen rast eller paus för mat eller dylikt. Inte fick man förbereda någon historia innan heller, Höjer skickade ut titlar till alla att jobba efter. Jag fick "farfars bäverfarm"... Tack för den Höjer. Blev en konstig serie, hann i alla fall göra alla 8 sidor, stressigare än man skulle kunna tro.
'
Igår var jag på bio med Jonas och kollade på Prometheus. Häftig film, mycket läskigare än de andra alienfilmerna (enligt mig i alla fall). Lite förvirrande på sina ställen men väldigt snygg.
Idag var vi nere på stan och handlade lite innan en snabbtur till skolan för att hämta lite grejer. Nu åker han iväg för att fira folks student/gå på uppcon, jag blir kvar här och får förhoppningsvis lite jobb gjort. Kom nyss hem från affären, är helt slut men ska försöka städa lite ikväll ändå. Hoppas på fint väder.
'
Älskar att det är sommar. Speciellt alla blommor. Jag kan gå ut och plocka så att det nästan alltid står fina buketter på bordet. Kom äntligen iväg och använde mina blomstercheckar också så nu har jag en cool krukväxt/blomma.
Kunde dock ha klarat mig utan allt förbenat pollen som flyger runt och retar upp min allergi... Har i alla fall varit duktig och hämtat ut min astmamedicin, har lyckats att ta den som jag ska också, inte en så kul sak att lägga 500 kr på men det är det väl värt om jag kan komma igång och träna lite i sommar.
Nu lämnar jag er med några bilder på blommor!
'
'
'
'

Kommentarer

 • Samuel säger:

  Åh, finfint!

  Älskar att du plockat förgätmigej och satt dem i ginflaskan!<3

  2012-06-14 | 22:23:10
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Moster G säger:

  Vilken prestation att jobba med tecknandet i åtta timmar...! Men vad är vitsen? Vitsen att inte ha varken mat- eller vilorast?

  Tack för underbara blombilder som visar att Gävle är ett antal dagar senare med vår och sommar än södra Sverige. Här är nu svalt och tunga regnmoln i luften. Lycka till med jobb-sök! Kram!

  2012-06-16 | 08:21:41

Kommentera inlägget här: