SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

15 Februari 2013 Valentines.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Broken Social Scene - Sweetest Kill
 
Hej läsare. Lugn kväll ikväll. Jonas har åkt till Iggesund så jag sitter och kollar på how I met your mother och planerar att teckna lite snart. Funderar även lite på om man kanske skulle gå ut på en promenad, har inte rört på mig så mycket på senaste tiden. Inte bara på grund av lathet, har faktiskt mått lite dåligt. Trodde att det berodde på dålig thaimat men det visade sig inte vara fallet.
Började rollspela i onsdags. Det var länge sedan man ägnade sig åt det och man märker att man är rostig men det var väldigt roligt. Olof från klassen agerar spelledare och Marcus och Jonas testar på det hela för först gången.
 
Igår var jag och Jonas nere på stan och åt mat. Mysigt att ha någon att spendera alla hjärtans dag med. Vi gick mest runt i affärer och pratade. Det var en skön dag.
 
Bleh, mår faktiskt inte helt bra just nu, men det kan ju bero på att jag försöker vända tillbaka dygnet så att jag kan gå och lägga mig i rimmlig tid. Det är inte lätt att hantera denna totala avsaknad av rutin. Funderar på om man måste börja styra upp några slags rutiner på eget bevåg, det är bara svårt att ta sig upp på morgonen när man vet att man egentligen inte har någon tid att passa...

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Det verkar vara en stålande idé - både med promenad och med uppstramade tider. Man mår bäst av att jobba på dagarna och sova på nätterna och därtill med så regelbundna tider som möjligt.
    Sitter just nu och försöker vänja mig vid min nya dator, som Johan installerat. Den är betydligt piggare än den gamla som var väldigt "rostig" på slutet. B-O har just begett sig till järnvägsstationen för att möta Din Mor. Vi gläder oss så åt henne besök. Nu vankas saffranskringlor, kaffe och te. Omsider ska jag koka Nikkalouktasoppa (med purjo, vitkål och nötfärs) och därtill semlor.
    Synd att det är så långt till Gävle. Ha det gott!

    2013-02-16 | 11:10:11

Kommentera inlägget här: