SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

1 Mars 2013 Red power!

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Imagine Dragons - Working Man
 
Wooh, nu är man i princip frisk! Har mått bättre och bättre dag för dag och nu idag har jag inte ens behövt ta någon tablett mot illamåendet och det funkade bra. Skönt! Gick till stan med Jonas och delade på en pizza utan att behöva oroa sig för att kräkas eller något.
Jonas köpte en pytte liten synth som han har suttit och lekt med sedan vi kom hem och jag köpte en ny timer till köket (funderar på om jag kan få tag på en slägga så jag kan få krossa den gammla opålitliga timern och bli av med all agg jag har emot den) och lite smink. Har nämligen färgat håret för första gången. Mörk rött. Och jag blev plötsligt väldigt pepp på att underhålla mitt utseende lite.

 
 
Tycker att mitt hår kan snabba på att växa ut lite mer. Fast då får jag ju utväxt... Aja, ska spara ut till en längre frisyr i alla fall.

Efter stadsutflykten storhandlade vi på ica. Har hela kylskåpet fyllt med rotfrukter nu så jag är förberedd på Sam som kommer och hälsar på imorgon. På matsedeln står bl.a. ugnsbakade rotfrukter, stuvad kol, turkisk yoghurtsoppa och ratatouille.
 
Har hamnat lite efter med min projektplanering pga allt illamående så nu gäller det att komma ikapp. Ska jobba hårt. Har bestämmt 2 varelse-designer nu ikväll så nu måste jag färdigställa dem på något snyggt sätt. Hm... Ska dammsuga också. Aja, efter att ha varit ute och fått så mycket frisk luft på senaste tiden har jag energi så det räcker!
 
Oooh, just det ja. Jag lyckades få upp min tailoring i WoW så nu har min priest en vicious embersilk robe. Wooh!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: