SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

19 Maj 2013 Årsdag.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Jutty Ranx - I See You
 
Oj vad helgen försvann snabbt. Uppdatera bloggen ska man ju också.
 
I fredags firade jag och Jonas ett år tillsammans. Vi spenderade dagen med att plocka ihop i hans lägenhet, sedan tog vi på oss fina kläder och gick ner till stan. Efter att ha vandrat runt rätt länge hamnade vi till slut på en grekisk resturang där vi åt god mat och drack god öl. Det var trevligt, även om resturangen mot slutet blev invaderad av 55 gubbar. Efter det drog vi oss hemmåt, såg på en film och drack lite vin. Det var en väldigt mysig dag över lag.
 
Det är märkligt att tänka att vi har varit tillsammans i ett helt år. Föhoppningsvis får vi många fler att fira. Jag kan verkligen inte tänka mig en bättre pojkvän. Han är omtänksam, förnuftig, rolig och snygg. Med honom känner jag mig både trygg och stark... 
 
I alla fall, dagen efter dök Jonas föräldrar upp och tillsammans tömmde vi hans lägenhet. Det var hårt arbete men riktigt kul. Jonas mamma hjälpte verkligen till med städningen också. Köket var verkligen lortigt innan hon satte igång, och då menar jag inte lite lortigt, får bara hoppas att den andra personen som bor där ser till att det håller sig fint ett tag nu.
 
 
Idag har jag kavlat upp ärmarna och tagit mig ann disk som blivit stående alldeles för länge. Sen städade jag lite i köket i största allmänhet. Det känns verkligen mycket bättre när köket är rent. 
På eftermiddagen fixade vi tacos tillsammans med Robin och Marcus. Sedan spelade vi silent hill 2 och tog det allmänt lugnt. Skönt det.
 
Imorgon blir det tillbaka till jobbet. Ska till skolan och förhoppningsvis få en massa jobb gjort. Måste också komma ihåg att säga upp min lägenhet snart. Det börjar verkligen dra ihop sig nu. Hoppas att allt går bra. Ser fram emot att flytta till Göteborg med Jonas. Ser fram emot sommaren och att fara till Skövde och träffa alla också, även om det kommer vara jobbigt att vara ifrån varandra så länge.

Kommentarer

 • Samuel säger:

  Wooh~ grattis på årsdagen och ootchiebootchieyoucutiepatooties<3

  2013-05-20 | 08:26:02
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se
 • Gun i Vargön säger:

  Trevligt att läsa något om er helg. Har Du fått något klartecken från Göteborg ännu?
  Här är mulet och dagen ska ge skurar (efterlängtade) och åska (ej efterlängtad). Jag har just skickat ett brev till Naturskyddsföreningen om en Nanopartikelbehandlad jacka om är smuts-vatten och luktavvisande. Skrämmande med dessa outforkade kemikalier som utmanar livet på jorden. Tur att det finns motkrafter!

  2013-05-20 | 09:18:07
 • Den lilla skåningen säger:

  Heja er!
  Ska bli kul att ha er till Göteborg :) är är efterlängtade!
  Jag bor väl både hemma och i Göteborg över sommaren.

  2013-05-20 | 09:49:46

Kommentera inlägget här: