SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

21 December 2009 Julhandel.

Kategori: Allmänt

Hade inte fattat hur nära jul vi faktiskt är xD hur man nu har kunnat missa det. Måste stanna hemma och jobba på bilder från och med nu.
Idag har jag i alla fall besökt KSS, fått min allergispruta och gjort om allergitestet. Efter det så vandrade jag runt lite inne på kapphal. Hittade en jättefin sommarklänning (lol) tänker gå tillbaka och köpa den om den finns kvar efter jul. Hoppas att den gör det!
Annars så köpte jag mig ett nattlinne. Helt oplanerat, men det var så himla sött. Passar jättebra.Sedan var jag ett tag hos Sanna och kollade på Metalocalyps, Svampbob och Family guy. Najs.

Förresten, är väldigt nyfiken på hur många det är som faktiskt läser min lilla blogg. Kan vi inte ha ett litet upprop?

20 December 2009 Inför jul.

Kategori: Bilder

Soundtrack: The Guild - Do You Wanna Date My Avatar

Hej allihopa.
Har väntat alldeles för länge med att uppdatera min blogg! Har hänt rätt så mycket sedan sist. Från att känna mig trött och sliten så är jag nu pigg och glad. Sista veckan i skolan gick fin fint. Det fanns mycket jobb att göra men nu är det över. Fick in formuppgiften i sista minuten, bokstavligen, och jag kan jobba med bilden över lovet. Måste dock sätta igång med den nu, verkligen.
Skolavslutningen i Fredags gick bra. Hade med mig julgodis till kompisgänget och så bytte jag julklapp med Sanna. Fick ett navelsmycke och en liten virkad filur. Var allmänt bad ass och smet ifrån volleyboll finalen, så det slapp man (: själva avslutingen var rätt så rolig. Höll på med en del annat men såg på när det var intressant. Vår gympalärare dansade, rektorerna hade en rätt intressant film och vi i klassen vann tröstpriset i utklädningstävlingen.Här har vi en bild på folket. Det blev en hel del flummiga bilder tagna. Tyvärr blev de flesta suddiga eller för mörka. Seriöst, varför ta bilder i motljus, jag borde veta bättre.
Skönt att ha jullov i alla fall. Känner mig redan mycket  mer utvilad. Har haft bra flyt i tecknandet också, så jag har passat på att teckna julklappar. Eller ja, mest en. Till min kusin. Vet inte riktigt hur jag ska jobba vidare på den bara. Använde den för att träna på att färglägga i datorn. Har skissat en del i photoshop också. Många säger att det är det svåraste. Konstigt, skissa är typ det jag är bäst på i datorn.Annars så har jag spenderat rätt så mycket tid i köket med mamma. Har av någon anledning blivit intresserad av mat. Äta och laga. Det är praktiskt och bra så jag hoppas att det håller i sig. Vet i princip ingenting om matlagning, över huvudet taget, så nu lär jag mig jättemycket varje dag. Vi har gjort allt ifrån julgodis till biffar till Fransk löksoppa och senare i veckan så ska vi göra vår egen julskinka. Jag älskar julskinka! Det ska bli så kul.
Det finns ett julgodis jag vill prova på att göra också, heter rocky road. Blir dyrt dock, mycket choklad och sånt i det. Måste prova på gräddfilspannacotta också. Mums.
Kan knappt vänta på julafton och julmaten. Tycker att man borde lägga till sushi till julbordet dock, problemet är väl att voda antagligen inte har öppet på julafton. Får väl kolla upp det, egengjord sushi är verkligen inte samma sak.
Lutfisken också. Den har jag längtat efter i veckor. När julen är över får vi laga till det här hemma och bjuda hit Sanna så att hon kan få smaka. Men vem vet, hon kanske inte gillar det. Smakar nog konstigt om man inte är van vid det, kan jag tänka mig.

I morgon ska jag iväg och ta allergisprutan, samt göra om allergitestet. Doktorn ville prova det igen eftersom att det var över ett år sedan senast. Efteråt tänkte jag vandra lite på stan (kanske med mor) och möta upp med Sanna.

Måste börja jobba på bilder snart, som sagt. Får inte tänka att jag har en massa tid på mig när jag egentligen inte har det. Men det känns bra, det kommer nog ordna sig ^^
Här är lite bilder från dagens matlagning i alla fall. Vi fixade broccolipaj.

13 December 2009 3e advent.

Kategori: Allmänt

Soudtrack: Bambee - Bumble Bee

Har tänkt länge nu på att man faktiskt borde uppdatera sin blogg. Hitta tid och allt sånt där. Måste lägga av med att känna mig stressad. Det är inte likt mig. Jullovet kommer som en efterlängtad andningspaus. Behöver ett uppehåll. Är inte längre så att jag presterar bättre under press, snarare så att även den minsta sak jag måste ta tag i plötsligt känns flerfaldigt tung och en liten sak, som att kolla upp busstider, känns helt plötsligt som ett sjumila lopp.
Men nu är det bara en vecka, en pressad vecka kvar, innan jullovet. Visserligen har jag saker att göra under jullovet också (skriva/rita/fixa julklappar) men det känns ändå lugnare. Längtar.

Jobbade idag i alla fall. Barnen hade luciatåg i kyrkan och jag agerade fotograf. Det var fint, ovanligt att se så mycket folk där. Borde verkligen gå mer i kyrkan. Det är fint, lugnt, men man väljer bort det. Skulle underlätta om de hade gudstjänster på andra tider dock.I morgon så ska jag fara in till KSS för den sedvanliga allergisprutan. Kanske ska besöka EH efteråt också, verkar som att det är krångel med betalningen. Har fortfarande inte fått något för de bilder jag gjort hittills.
Annars har jag suttit framför datorn mest hela helgen. Spelat step mania, lyssnat på gammal pop och varit oproduktiv.

Har så många tankar i skallen just nu. En hel del som jag nog kanske inte ska skriva här. En blogg är trots allt en väldigt öppen plats, trots att jag tvivlar på hur många det är som faktiskt läser det jag skriver.
Nej, vissa saker ska man nog hålla för sig själv.

Vill bara påpeka att jag inte kan svara på kommentarer som ni lämnar på mina blogginlägg. Det är dumt, verkligen, de borde göra något åt den saken.

((Hade lussevolleyboll i skolan i Fredags, om ni vill kolla in bilderna så gå via länken till bilddagboken och kolla in den 11 December))

9 December 2009 Trots allt.

Kategori: Allmänt

Soundtack: Illdisposed - I Believe In Me

Tänkte skriva ett inlägg. Men det skiter jag i. Blir bara arg. Klart jag vet att det är sent.
Nätterna är mina.