SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

13 December 2009 3e advent.

Kategori: Allmänt

Soudtrack: Bambee - Bumble Bee

Har tänkt länge nu på att man faktiskt borde uppdatera sin blogg. Hitta tid och allt sånt där. Måste lägga av med att känna mig stressad. Det är inte likt mig. Jullovet kommer som en efterlängtad andningspaus. Behöver ett uppehåll. Är inte längre så att jag presterar bättre under press, snarare så att även den minsta sak jag måste ta tag i plötsligt känns flerfaldigt tung och en liten sak, som att kolla upp busstider, känns helt plötsligt som ett sjumila lopp.
Men nu är det bara en vecka, en pressad vecka kvar, innan jullovet. Visserligen har jag saker att göra under jullovet också (skriva/rita/fixa julklappar) men det känns ändå lugnare. Längtar.

Jobbade idag i alla fall. Barnen hade luciatåg i kyrkan och jag agerade fotograf. Det var fint, ovanligt att se så mycket folk där. Borde verkligen gå mer i kyrkan. Det är fint, lugnt, men man väljer bort det. Skulle underlätta om de hade gudstjänster på andra tider dock.I morgon så ska jag fara in till KSS för den sedvanliga allergisprutan. Kanske ska besöka EH efteråt också, verkar som att det är krångel med betalningen. Har fortfarande inte fått något för de bilder jag gjort hittills.
Annars har jag suttit framför datorn mest hela helgen. Spelat step mania, lyssnat på gammal pop och varit oproduktiv.

Har så många tankar i skallen just nu. En hel del som jag nog kanske inte ska skriva här. En blogg är trots allt en väldigt öppen plats, trots att jag tvivlar på hur många det är som faktiskt läser det jag skriver.
Nej, vissa saker ska man nog hålla för sig själv.

Vill bara påpeka att jag inte kan svara på kommentarer som ni lämnar på mina blogginlägg. Det är dumt, verkligen, de borde göra något åt den saken.

((Hade lussevolleyboll i skolan i Fredags, om ni vill kolla in bilderna så gå via länken till bilddagboken och kolla in den 11 December))

Kommentarer

  • Läskiga mamman säger:

    Hej Laila!

    Jag vill bara meddela att det är spännande att läsa din blogg och att det kanske är bäst att du inte låter mig veta allt. Du vet ju att jag blir läskig då :-)

    2009-12-14 | 18:29:18

Kommentera inlägget här: