SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

20 December 2009 Inför jul.

Kategori: Bilder

Soundtrack: The Guild - Do You Wanna Date My Avatar

Hej allihopa.
Har väntat alldeles för länge med att uppdatera min blogg! Har hänt rätt så mycket sedan sist. Från att känna mig trött och sliten så är jag nu pigg och glad. Sista veckan i skolan gick fin fint. Det fanns mycket jobb att göra men nu är det över. Fick in formuppgiften i sista minuten, bokstavligen, och jag kan jobba med bilden över lovet. Måste dock sätta igång med den nu, verkligen.
Skolavslutningen i Fredags gick bra. Hade med mig julgodis till kompisgänget och så bytte jag julklapp med Sanna. Fick ett navelsmycke och en liten virkad filur. Var allmänt bad ass och smet ifrån volleyboll finalen, så det slapp man (: själva avslutingen var rätt så rolig. Höll på med en del annat men såg på när det var intressant. Vår gympalärare dansade, rektorerna hade en rätt intressant film och vi i klassen vann tröstpriset i utklädningstävlingen.Här har vi en bild på folket. Det blev en hel del flummiga bilder tagna. Tyvärr blev de flesta suddiga eller för mörka. Seriöst, varför ta bilder i motljus, jag borde veta bättre.
Skönt att ha jullov i alla fall. Känner mig redan mycket  mer utvilad. Har haft bra flyt i tecknandet också, så jag har passat på att teckna julklappar. Eller ja, mest en. Till min kusin. Vet inte riktigt hur jag ska jobba vidare på den bara. Använde den för att träna på att färglägga i datorn. Har skissat en del i photoshop också. Många säger att det är det svåraste. Konstigt, skissa är typ det jag är bäst på i datorn.Annars så har jag spenderat rätt så mycket tid i köket med mamma. Har av någon anledning blivit intresserad av mat. Äta och laga. Det är praktiskt och bra så jag hoppas att det håller i sig. Vet i princip ingenting om matlagning, över huvudet taget, så nu lär jag mig jättemycket varje dag. Vi har gjort allt ifrån julgodis till biffar till Fransk löksoppa och senare i veckan så ska vi göra vår egen julskinka. Jag älskar julskinka! Det ska bli så kul.
Det finns ett julgodis jag vill prova på att göra också, heter rocky road. Blir dyrt dock, mycket choklad och sånt i det. Måste prova på gräddfilspannacotta också. Mums.
Kan knappt vänta på julafton och julmaten. Tycker att man borde lägga till sushi till julbordet dock, problemet är väl att voda antagligen inte har öppet på julafton. Får väl kolla upp det, egengjord sushi är verkligen inte samma sak.
Lutfisken också. Den har jag längtat efter i veckor. När julen är över får vi laga till det här hemma och bjuda hit Sanna så att hon kan få smaka. Men vem vet, hon kanske inte gillar det. Smakar nog konstigt om man inte är van vid det, kan jag tänka mig.

I morgon ska jag iväg och ta allergisprutan, samt göra om allergitestet. Doktorn ville prova det igen eftersom att det var över ett år sedan senast. Efteråt tänkte jag vandra lite på stan (kanske med mor) och möta upp med Sanna.

Måste börja jobba på bilder snart, som sagt. Får inte tänka att jag har en massa tid på mig när jag egentligen inte har det. Men det känns bra, det kommer nog ordna sig ^^
Här är lite bilder från dagens matlagning i alla fall. Vi fixade broccolipaj.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: