SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

12 November 2009 Musikal och annat.

Kategori: Bilder

Aj. Hade precis kramp i foten. Kände att ni behöver få veta det.

Annars så känner jag mig lite trött just nu. Har två rätt intensiva dagar bakom mig.
Igår så spelade jag lite teater i pedagogiskt ledarskap klassen. Det var väldigt roligt och rätt så läskigt, mest trevligt. Första gången jag gjorde något i den klassen. Annars sitter jag mest där och är uttråkad och sömnig.
Jobbade efter skolan. Blev kvar rätt sent och städade efteråt eftersom att vi hade haft filmkväll med barnen

Idag så hade vi prov i matte. Haha, ja, det gick ju som det gick. Helt omöjligt ämne.
Hade någon slags konstig allergisk reaktion (eller nått?) som fokuserade sig bara på mitt högra knä. Kliade något vanvettigt hela första delen av dagen. Mina vänner allierade sig och försökte hindra mig från att klia tillbaka. Det är väl bra att de bryr sig, men just då kände jag för att skalla dem allihop xDDDAnnars så har jag kollat på A very Potter musical. Lätt världens bästa musikal. Så sjukt underbart. Voldemort och Quirrell fyller scenen med bromance, Snape glider runt som en... jag vet inte vad. Malfoy är hysterisk och inte att förglömma - man får se Voldemort steppdansa, i tajts. Vad mer kan man begära?Har börjat läsa en ny manga också. After school nightmare. Väldigt intressant faktiskt, speciell handling osv.
Men, jag borde egentligen arbeta på historien! Morr... Får se hur mycket diciplin jag har.
Kanske kan få till någon bra diskution på rollspelsforumet också. Det är väldigt tyst där. Pontus har alltså gjort ett forum för vår lilla rollspelsgrupp där vi kan skriva till varandra om allt möjligt.
http://rote.forumotion.com/portal.htm
Finns en chans att det blir rollspel i helgen. Jag har snackat om det typ hela veckan med det verkade inte som att någon reagerade, förutom Sean. Fast idag verkade Emma och Jennifer snacka om det. Ovärt att man inte kan få folk att reagera lite snabbare bara. Men, allt sker i sista minuten på estet! Får se om folket kan komma i helgen dock, och vart vi ska vara, man vet aldrig vad som händer.

För övrigt så har jag tränat på att teckna i photoshop. Fortfarande svårt men nu började det att inte se för hemskt ut. Har gjort en avatar som jag använder mig av på vårt rollspelsforum (jag är Amalia).
Här är en annan bild på henne.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: