SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

20 November 2009 Kiss of the Amesha.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Ashley MacIsaac - Wingstock

Har haft både tur och otur idag. Spillde ut te på lunchen, det faller under kategorin otur.
Annars så blev jag lite smått irriterad på formen idag. Jobbade koncentrerat med min skulptur hela lektionen men det spelar ingen roll Kerstin dyker ändå upp och säger åt mig att jag inte får prata. Ett praktiskt ämne som formen är det ställe som är strängast med att vi inte får prata. Vad är detta? Funderar på om man ska sätta sig på tvären och hädanefter hålla käften helt under alla formlektioner och svara enstavigt på direkta tilltal, bara för att. Är det värt det?

På tal om skolarbete så jobbar jag hårt på bilden. Hade inte bild idag dock, tyvärr, men i förrgår. Jobbar med att göra julkort, det blir en hel massa och de ska säljas på vårt öppet hus nästa vecka. Hoppas att det går åt, pengarna går till klasskassan. Har lagt ner rätt så mycket jobb på det faktiskt. Trots det så har vi egna projekt på gång. Jag ska som bekant illustrera historien som jag har skrivit på ett tag nu. Det kommer att bli mycket jobb så egentligen har jag inte tid med julkort. Vill jobba så mycket som möjligt så att jag hinner med så mycket jag bara kan.Har gjort klart skissen till den första bilden. Ska prova på gouache och om det funkar blir det nog så jag ska färglägga bilderna. Vi får se. Jag hoppas att det går bra i alla fall.

Och för att svara på moster Guns fråga så läser vi om neuroser och psykoser i psykologin. Nyligen även om psykopater, fast senast mer om gruppsykologi.
Speciellt intressant var det att lära sig om psykopater även om det är ett lite smått obehagligt ämne. Man kan nog bli paranoid om man inte aktar sig, inte kan man gå runt och speja efter sådana typer hela tiden.

Idag efter skolan så gick jag med Fabian hem till Simon och vi spelade Magic the gathering. Draft närmare bestämt, och jag vann! Woot. Första gången jag provade på draft så det var kul att det gick så bra. Gillar ju att vinna såklart också, härlig känsla. Man lever sig in så i spelet.Valde Tidings och Windborne Charge och så det stora priset Kiss of the Amesha, foilad. Rawr!

Imorgon bär det av in till Skövde och senare Timmersdala för att fira Pontus 16 års dag och för att rollspela. Ska bli så roligt! Hoppas komma närmare ett starkt försvar mot Cloud och att förbättra Amalia, min karaktär.
Han får för övrigt en litet paket, inget speciellt. Dock så kom jag på när jag höll på att slå in det att det faktiskt är väldigt roligt att pyssla. Gör nästan aldrig det, så jag hade kul med det. Omslaget trumfar för sjutton presenten *skratt*

Kommentarer

 • Sanna säger:

  Ah, min överambitiösa vän, how youlove your precious guilt. (Random shit (Oh mercyful death, how you love your precious guilt)).

  2009-11-21 | 08:37:49
  Bloggadress: http://slissh.blogg.se/
 • Molly säger:

  Have you ever considered drawing a manga? o_o

  2009-11-23 | 17:25:49

Kommentera inlägget här: