SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

24 November 2009 Om svält och sömn.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Jim Noir - My Patch

Åhå jaja. Vissa dagar tar en del på krafterna.
I helgen så for jag och vännerna för att fira Pontus 16-års dag och för att rollspela. Det gick bra och var trevligt, fast jag fick knappt någon sömn alls. 

Pontus, numer 16 år

(Födelsedagsbarnet på bild.)
Mellan Söndag och Måndag sov jag inte så värst mycket häller så man kan väl säga att jag var rätt så slut på Måndagen.
Efter det så var jag duktig och gick och lade mig tidigt så idag har jag inte varit så våldsamt trött.
Hungrig däremot har jag varit. Vi käkar lunch vid... 11? Halv 12? och jag är inte hemma förrän runt kvart över 5, halv 6. Man blir lätt hungrig. Satt hela extra matten och pratade med Puppy om olika saker vi ville äta. Pizza, sushi, tortilla, salsa och taco chips, revbensspjäll, ungspankaka, korv, godis, cola osv. osv.
Då får man inte så mycket jobb gjort.

Annars har jag som vanligt väldigt mycket på gång. Har delat upp det i veckan så förhoppningsvis hinner jag med allt. Har ledigt i morgon också, k-dag, så jag kan få lite extra sömn. Tänkte arbeta på mitt bildprojekt så mycket jag kan.

På begäran av en vän från internet så lägger jag upp en bild som jag tog för ett tag sedan. Ibland är morgonen vacker.Hade andra saker att skriva om också men det har jag glömt bort. Det brukar bli så. För informationens skull kan jag berätta att jag brände tungan rätt så mycket när jag kom hem. Fick soppa till mat och jag var så hungrig att jag började äta fast det gjorde ont. Nu får man betala för sin otålighet, det svider.

Kommentarer

  • Molly säger:

    ooooo Thats a beautiful picture of a sunrise! lol was I the one to suggest that? feels special Ahhh all that food sounds so good!

    2009-11-29 | 04:09:34

Kommentera inlägget här: