SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

29 November 2009 1a Advent.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Kanye West - Good Life

Har inte varit i toppform i helgen. Känt mig matt och lat båda dagarna, växelvis hungrig och växelvis lätt illamående. Är dock inte sjuk skulle jag tro, ibland mår man sådär.
Försökte i alla fall städa igår. Det gick sådär, fick i alla fall bort det värsta. Ser fram emot dagen jag flyttar hemifrån, då får man en chans att börja om på nytt med ett rum och försöka se till att organisera allt smidigt från början. Ska se till att inte ta med mig så mycket små prylar. Har redan en hel del planer på hur och vad jag ska fixa till med stället jag hamnar på.

Idag for jag med mamma och Sara för att hälsa på hos mormor. Vi fikade och pratade ett tag. Jag har tydligen lagt på mig en del, haha. Vet inte varför alla säger att jag gått upp i vikt, en tjej kan få komplex för mindre.
Vi stannade till hos min kusin Olle också och kikade lite på hans lilla dotter Alma, några månader gammal, hon sov.

I övrigt så har jag spelat en hel del Diablo nu i helgen. Hade ihjäl Diablo och nu står jag inför Baal. Trevligt.
På tal om spel så har jag bestämt mig för att önska mig dragon age origins i julklapp. Verkar som ett grymt coolt spel, får se om man hittar det i något paket. Har dessutom köpt The Elder Scrolls IV: Oblivion, så det dyker väl upp i posten om några dagar. Börjar spela mer och mer, tänker överkomma min rädsla för läskiga saker i spel. Mörka utrymmen och dumma fiender, I will not let you frighten me!
Tänker dock inte försöka mig på tomb raider igen dock >_> Pontus får komma hit och hjälpa mig med det.

Rollspel nästa helg. Planerat långt i förväg må jag säga. Ska bli roligt.

Arh, just det. Jag har ett prov i psykologin i morgon. Får se hur det går. Jag är inte så bra på att läsa på, tur att man har en någorlunda hjärna i skallen. Det ska nog gå bra.

RandombildjaggjortiphotoshopföratttestanystilGO! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: