SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

3 November 2009 Uppdatering.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Rob Dougan - Clubbet To Death (kurayamino variation)

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Inte bra. På något vis så vill jag lägga ner lite mer tanke bakom min blogg en t.ex. bdb och därför skjuter jag hela tiden upp att skriva ett nytt inlägg. Jag är för trött för att skriva vettiga saker, men då släpar istället bloggen efter och jag glömmer helt bort allt som hänt och vad jag egentligen skulle ha velat dela med mig av. Lite osmidigt kanske.

Skolan har i alla fall börjat igen och såklart så kastar den sig över en med tio saker att göra på en gång. Har ett samhällsprov redan i morgon. Ska kunna allt om hur Sverige styrs, regering, riksdag, departement, utskott, propositioner, motioner, interpellationer, successionsordningen osv osv.
Det kanske skulle gå bättre om det inte vorit så att jag blev vaccinerad mot svininfluensan idag. Man blir lite rörig i huvudet av sådant.
Är för sjutton en vandrande nåldyna nu för tiden, visst är det så? Tar sprutor mot allergi, mot svininfluensa och... Eh? Visst var det cancer?
Eller nått, känns rätt poänglöst men visst, någon dag kanske det lönar sig. Får väl tänka långsiktigt, kan lika gärna passa på medan det är billigt. Allergisprutorna har de i alla fall stuckit mig med på samma ställe så många gånger att jag tydligen får osynlig ärrvävnad under huden. Doktorn muttrade i alla fall om något sådan förra gången jag var där och han var tvungen att sticka mig tre gånger, fast sprutan inte ens måste tas i en åder eller dylikt.
Fick i alla fall rejält ont utav vaccinsprutan.

Aja, är helt nöjd med min nya kamera i alla fall. Det är så trevligt att kunna ta många bilder i följd utan att behöva vänta på att kameran ska hinna med.

Men, som jag sade innan, när jag inte skrivit blogg på ett tag så glömmer jag helt bort vad som hänt, men, jag ska försöka mig på en liten snabbgenomgång av det jag kommer på.
Lördagen innan lovet slutade så var jag på Halloweenfest hos Mörta. Det var trevligt, vet inte om det blev på våldsamt mycket festande dock. Vi satt mest och snackade, åt godis och rollspelade. Så dansade vi lite grann också men entusiasmen var måttlig. Jag hade roligt i alla fall, det är alltid trevligt att dansa lite.
Fick stå en halvtimme i regnet nere vid bron igår. Blev blöt, kall och sur innan bussen äntligen kom. Bussen som jag skulle åka med egentligen dök aldrig upp. Skrev och klagade till västtrafik, tycker att de i alla fall kan sätta upp en busskur så man han lite skydd mot väder och vind.
Missade bussen i Tidaholm idag, men mamma tajmade snyggt och kunde hämta mig i Skövde så det var i alla fall skönt.
Skriver på min historia också, centrerad runt några rollspels karaktärer från mig och mina vänner. Det är kul, med tanke på att jag egentligen har givit upp allt skrivande. Ännu roligare är att mina vänner verkligen verka gilla den, man blir grymt mycket mer motiverad att fortsätta skriva då.
Har dessutom lekt med WordReader i skolan idag. Man kan ha sjukt roligt med det, seriöst.

Har uppenbarligen säkert hänt mycket mer sedan sist men jag är senil.
Håll tummarna för att provet går bra imorgon!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: