SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

6 November 2009 Lie Lie Lie.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Serj Tankian - Lie Lie Lie

'She broke her little bones
On the boulders below'


Jag brukar aldrig vara typen som använder mig av låttexter i blogg/bdb inlägg, no offence to the people who do, men det har alltid verkat smått melodramatiskt och pretentiöst på något vis. Men nu har jag knarknat Serjs låt på loop i... Över två timmar nu. Ojdå.
Det tog typ en kvart innan jag märkte att det låter som om de sjunger mitt namn om och om igen under vissa delar av låten.

Fryser rejält om händerna. Det är rätt jobbigt, önskar att jag hade bättre blodcirkulation eller vad det nu är som gör att vissa människor alltid har varma händer. Om jag skriver för länge får jag ont i händerna och naglarna ser blekt lila ut. Freaky.
Gick och stal mammas fliströja och satte på mig fingervantarna utan fingrar så det känns lite bättre nu.

Det är inte så mycket på gång just nu. Mår bättre nu efter ha varit lite utslagen av svininfluensa vaccinet några dagar. Skissar på bilder till English House och skriver på den rollspelsinspirerade historien.
Det är verkligen kul att de andra verkar tycka så mycket om den. Jag har i princip helt slutat skriva annars. Både dikter och berättelser. Jag lade det på hyllan och satsade på att teckna istället.
Jag vet inte om det var rätt sak att göra men jag ångrar inget. Pressen blev för stor på något sätt. Jag kunde inte acceptera något annat än perfekt och därför kunde jag knappt skriva något alls. Dessutom valde jag faktiskt att fokusera på mina bilder framför texterna.
Men med den här historien känns det inte alls så. Det är inte pressat utan bara roligt och jag hoppas verkligen att jag kan skriva klart den. Med allt stöd och pepp från mina vänner så ska det nog gå bra.

Ska snart ge mig in på ett eget bildprojekt också och jag har kopplat det till historien. Tänker nämligen göra illustrationer till berättelsen. Akrylmålningar i A4 format. Hoppas att det går vägen.

Mutant vampyr Laila hälsar er alla godnatt och god jaktlycka!'And if you love me, you love me
Let me go,
Cause I'm your brother, your brother,
Have som pride'

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Berättelsen är skitbra ^^ och alla blir ju extra insatta eftersom det på något sätt är delar av dem själva som är i karaktärerna.

    2009-11-07 | 08:55:11
    Bloggadress: http://slissh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: