SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

1 Oktober 2009 Höst.

Kategori: Allmänt

Eftersom att det har varit riktigt kallt de senaste morgnarna har jag nu bytt till min vinterjacka. Tänkte inte riktigt på det men på bussen på väg hem slog det mig att hösten är här. Börjar se rost rött och guld över landskapet. Det är en vacker årstid.

Tecknade modell i skolan idag igen, tror att det här var sista gången. Tyvärr har jag inga bilder på det jag gjorde, hade ingen kamera.

Ikväll ska jag plugga Svenska, eftersom att det är prov i morgon. Bibeln och antiken. Borde inte vara för svårt, men man vet aldrig med Svenskan längre. Litar inte på den kvinnan.

Hade planerat att åka till Göteborg med Sanna i helgen, men, min kusin ska firas så det blir inte av. Kanske nästa helg, lite jobbigt att ändra planer såhär snabbt men så kan det vara.
Känner mig lite lugnare över ekonomin. Hade planerat att köpa magic kort tillsammans med en grupp andra, och Fabian stressade mig lite med tanke på pengar, fast nu visar det sig att han inte kan. Så det blir inte av. Fail, verkligen.

Får se när vi kan fixa diablo. Får väl hålla mig till tåls... Vilka i-lands problem man har.

Höst

Kommentarer

  • Sannamamman säger:

    Hej Laila! Har läst runt i din blogg lite - trevligt! Det där med att smygstäda lägenheten till Annelies födelsedag gillade jag speciellt ;) Sånt gillar alla mammor. Tycker du gör härliga bilder!

    Kramar från Sushimamman

    2009-10-04 | 16:05:41
    Bloggadress: http://kraljicamira.blogg.se/

Kommentera inlägget här: