SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

27 Oktober 2009 Höstlovet.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Lazlo Bane - Superman

Dags för tre dagars värt av blogg på en gång.

I förr förr går (lol) så var jag och Sanna lite spontana och gick på bio. Såg på pixars nya film Upp, helt klart sevärd.

Upp

Dagen efter det så blev jag väckt utav mamma som kom in i mitt rum och viskade "sushi... sushi..." om och om igen. När jag undrade vad fan hon höll på med undrade hon om jag hörde röster. Det framgick snart att hon tänkte bjuda mig och syrran på sushi. Men först skulle jag åka till KSS och ta min allergispruta.
Doktorn stack mig tre gånger. Tre gånger. Och han träffade typ en nerv varje gång. Epic fail. Har tydligen fått ärrbildning eller nått efter att ha blivit stucken i armen så många gånger.
När det var klart kunde vi äntligen äta sushi på voda. Det var trevligt, speciellt eftersom att man inte behövde betala.
När vi var mätta så tog syrran en buss hem och jag och mamma gick för att lyssna på Jonas Gardell i kyrkan. Han var rolig och en hel del han sade var bra, en del dåligt.

Idag så blev jag också väckt av mamma. Inte lika trevligt den här gången kanske. Vi åkte in till stan igen och uträttade lite bankärenden. När det var klart så släpade jag med mamma till en frisör för att hon skulle använda sin present och ta hål i öronen. Det var kul.
Mötte upp med Sanna också och vi käkade sushi i slottsparken och gick runt och kollade i affärer. Lite senare så gick vi hem till henne och tittade på svampbob och scrubs.

Hade tänkt skriva och teckna mycket såhär på höstlovet, men, det verkar inte bli mycket gjort alls. Kollar på vilken kamera jag ska köpa annars, vill fixa det så snabbt som möjligt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: