SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

5 Oktober 2009 Plugg.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Mika - By the Time

Igår så for jag hem till Sanna i Tidaholm för att plugga till provet i psykologi. Vi åt pizza, som var elak och stark *snyft* och annat onyttigt. Så spelade vi diablo och kollade på film, bl.a. Coraline, en ruskigt bra film... Lite pluggade vi också, ett tag... Sedan spelade vi mer Diablo och kollade på en trevlig liten serie som hetter... Nånting. Det var chill.

Mådde lite sådär idag annars men det gick. Klarade nog av provet okej. Ser fram emot nästa projekt i formen. Vi ska skulptera. Design uppgiften som vi har nu börjar verkligen tära på mig. Fast idag hade jag kul med den eftersom att Kerstin satte mig att teckna min design i perspektiv. Hon har verkligen förstått att det går så mycket bättre om jag får hålla på med saker som jag tycker är roligt och smyger in det i uppgiften så att jag jobbar bättre. Det är himla pedagogiskt om jag får säga vad jag tycker.
Och så tal om pedagogik så känner jag att jag har mindre och mindre tålamod med pedagogiskt ledarskaps kursen. Den känns så meningslös att det inte ens är kul. Jag tror inte att jag har lärt mig någonting av värde där.
Annars så kollar vi på Troja på Svenskan. Lite småroligt när svenskaläraren ser till att noga påminna oss innan om att vi inte kollar på film för att kul utan för att vi ska göra en analys efteråt. Undrar vad den kvinnan har emot saker som är kul. Jag klagar inte i alla fall, en hel massa starka killar som springer runt och snackar om ära och slåss i fladdriga små ursäkter till tröjor. Inget fel med det.

*Sigh* det var något mer. Det vet jag. Men man kommer alltid på vad det var man skulle skriva i efterhand.

Mjeh

Kommentarer

 • Sanna säger:

  Haha, flasddriga små ursäkter till tröjor. Glöm inte de manliga kjolarna!

  2009-10-06 | 10:32:43
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Anton säger:

  troja.. en ny favoritfilm? ;D

  snart kommer man la se en massa affischer på manliga män i Lailas rum ;P

  2009-10-06 | 15:48:51
  Bloggadress: http://scunnder.blogg.se/
 • Kathi säger:

  Hoppas ni inte åt äkta Tidaholmsk fårpizza...

  2009-10-06 | 22:01:45
  Bloggadress: http://kraljicamira.blogg.se/

Kommentera inlägget här: