SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

8 Oktober 2009 Utan bilder.

Kategori: Allmänt

Hm, det skulle vara lättare att skriva blogg om man inte var så senil. Vad har jag haft för mig sedan senast jag skrev? Jag kommer inte ihåg.
Har i alla fall gjort färdigt serien till bilden. Blev nöjd med den och Ninni tyckte uppenbarligen om den så det var trevligt. Tydligen ska de sätta ihop serierna från alla i klassen till ett litet häfte och sälja det på öppet hus, så att vi får in pengar till klasskassan. Vi ska dessutom göra julkort till försäljning och Ninna pratar om skrapkartong. Det låter riktigt roligt och jag ser fram emot det.
Annars håller vi på med struktur teckning just nu, vi tecknar alltså av glas, metall, trä och ludd. Inte så roligt faktiskt men det är väl bra träning.
 
Känner mig för övrigt mer och mer stressad över matten. Kan seriöst inte hålla kvar matte i min hjärna, den stöter bort kunskapen. Men det kan väl inte vara möjligt att något så meningslöst som matte kan hindra mig från att komma vidare till Gävle? Men vem med, det Svenska skolsystemet har stora brister, helt klart.

Nu till några saker som jag har stört mig på de senaste dagarna!

Jag har ingen vettig kamera och hösten är vacker, det är otroligt frustrerande. Tänker gå runt och blunda i fortsättningen, jäkla natur som passar på att vara hänförande när man inte kan dokumentera det. Så typiskt. Därför blir det inga bilder på bloggen häller. Kan inte köpa en kamera för än absolut tidigast nästa månad.

Någon har kladdat på busskuren jag väntar vid ett tag på morgonen. Jag personligen tycker mycket om graffiti konst, men det här är banne mig inte konst. Det är en tag, eller nej, flera stycken.
Tags är till för att sättas på platser som är en utmaning att komma åt att klottra på. Det är riktigt imponerande att gå i Stockholm och se tags på de mest omöjliga ställen, skrivna av folk som helt klart är orädda eller helt enkelt dumdristiga. En busskur räknas inte som en utmanande plats att kladda på! Vadå, vill du ha creds för att du lyckades ta bussen dit? Efterblivna unge.
Inte nog med det, det räckte inte med att skriva det en gång, utan han/hon måste skriva sin oorginella tag över  hela busskuren. Talanglösa jäkel, borde inte få hålla i en penna. 

Basehunters reklam på spotify har väckt en ny känsla av hat inom mig. Har aldrig brytt mig om den pojken eller hans musik. Har inte kunnat säga att jag varken ogillar eller gillar honom eftersom att jag helt enkelt har undsluppit honom för det mesta. Men den där reklamen... Vanligtvis brukar jag bara ignorera avbrotten, men hans röst, jag blir lite smått mordisk. Funderar seriöst på att införskaffa premium bara för att slippa ifrån honom.

Trevligare saker!

Var i kyrkan med mamma idag, i hentorp faktiskt. De planeras resa till Taizé och mamma vill att jag åker med. Det verkar spännande, tror nog att det blir av. Inte förrän efter midsommar, men ändå.
För er som inte vet så kan jag berätta att Taizé är en liten by i Frankrike där det finns ett brödrarskap som tar emot kristna ungdomar från hela världen. Under hela sommaren kommer varje vecka tusentals ungdomar och lever tillsammans i en vecka med bön, sång och gemenskap till det kommer ett nytt gäng och så håller det på.
Vad sägs Sanna? Skulle du vilja hänga med på något sådant?

Måste anmäla mig till nyårsläger snart också. Tror nog att det blir Livskraft mitt, Uppsala, i år igen. Synd bara att Andreas har anmält sig till oas. Ska höra med andra kompisar var de ska ta vägen.

Annars så ska jag åka med Sanna till Göteborg i helgen. Har sett fram emot det ett tag nu. Ska trava runt och ha det trevligt, handla lite mojjs och köpa sushi.

Men nu ska jag sova, godnatt (:

Kommentarer

 • Sanna säger:

  Om man tar bort orden kristna, bön och sång så låter det riktigt trevligt ;P (lol, det är inte otrevligt att vara kristen. Jag är helt enkelt inte bra på att formulera mig klockan halv nio på morgonen.)

  2009-10-09 | 08:24:16
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Anton säger:

  Basshunter hör hemma i papperskorgen.. samma jävla melodi i alla hans låtar, det är bara texten som han har ändrat på >:(  btw vad är det för oorginell tag? :P

  2009-10-09 | 23:44:55
  Bloggadress: http://scunnder.blogg.se/

Kommentera inlägget här: