SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

13 Sep 2009 Söndag.

Kategori: Bilder

Soundtack: Celldweller - Frozen

Hur ofta bör man uppdatera sin blogg? Finns det någon 3 dagars regel? Hehe, vem bryr sig egentligen. Men jag tror att Sanna hade rätt när hon sade att det här passade mig. Ser fram emot att skriva ett nytt inlägg, fast jag egentligen inte har något speciellt att säga. I alla fall inte idag.
Det här har varit en rätt oproduktiv Söndag. Har tecknat lite grann bara. Annars har jag inte gjort något som är värt att nämnas. Kom på vad jag ska ge mamma i födelsedagspresent. Gick runt hela helgen och tänkte dels på vad jag borde göra och dels på vad jag skulle vilja göra. Lyckades inte komma mig för att göra varken eller.

Har försökt teckna lite på datorn, för att vänja mig vid min ritplatta. Kan inte säga att det går vidare bra. Det känns som att man har åkt tillbaka i tiden några år och inte får till det alls. Men lite så är det väl, ett helt nytt medium osv. Har ju bara arbetat med det en kort tid, jämfört med papper och penna som jag använt mest hela livet.
Ibland tycker jag att man lyckas dock, är rätt nöjd med den här bilden.

1

Har två versioner. Den här har jag mixtrat lite med i photoshop efter att den var klar. Kunde inte bestämma mig för om jag gillade den bäst såhär eller som den var innan. Löser det genom att lägga upp en version här på min blogg och den andra på bilddagboken.

Skola i morgon annars, känns som att helgen flög förbi snabbt trots att jag var rätt uttråkad idag. Känns inte lockande att gå upp tidigt i morgon.

På tal om ingenting. Jag måste lära mig prata i telefon! För er som inte vet så kan jag berätta att jag hatar att prata i telefon. Verkligen. Speciellt om det är jag som ringer upp. Det är hemskt, stelt och obekvämt. Vissa personer är okej att snacka med men för det mesta är det bara obehagligt. Det är ingen som hör vad man säger, vilket bäddar för missförstånd, och dessutom måste man prata hela tiden så att det inte blir tyst och besvärat. Tackar vet jag sms. Pålitliga, fina sms. Även om jag för det mesta missar dem och inte märker att jag har fått något förrän jag ska gå och lägga mig.
Antar att jag får gå någonslags kurs och lära mig att snacka i telefon dock. Det är ju rätt så praktiskt om man vill få tag på folk... *sigh*

Kommentarer

 • Anton säger:

  ringa är så uute ;P  sms är riktigt bra, man VET att meddelandet kommer fram :P  dock inte med robbans, tar typ några veckor sen får jag ett meddelande att sms:et inte kom fram

  2009-09-13 | 22:18:09
 • Sannamamman säger:

  Hej Laila!

  Vilken JÄTTEFIN bild ;)) Du har talang!

  2009-09-13 | 22:44:18
 • Sanna säger:

  Klart, jag har alltid rätt! 8>

  2009-09-14 | 09:26:50
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: