SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

16 Sep 2009 K-dag + skoldag.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Blindside - Cute Boring Love.

Igår så var det k-dag, förut kallad a-dag, aka studiedag. Himla random namn kan man tycka, vadå k?
Anyway, då åkte man in till stan och träffade Sanna. Vi satte oss ner på kyrktrappan och åt och hade det allmänt trevligt i solskenet. Sanna gjorde sitt bästa för att äta med ätpinnar, med varierande resultat. Själv har man skills.

Tre små rätter

Det var gött. Efter det drog jag och Sanna till English house och snackade med John. Har fått en hel del bilder att teckna. Spännande. Och nu har de skrivit upp bilderna jag redan gjort så det verkar som att jag ska få betalt, äntligen, hehe.
Efter att ha blivit virtuella milionärer och kört elbil drog jag och Sanna från EH och gick och satte oss i kyrkparken igen. Diskuterade allt möjligt i lång tid. Kom på bra saker som jag inte tänker nämna och var allmänt djupsinniga. När tid kom för Sanna att åka till Tidaholm så följde jag med. Bara för att. Så sov jag över hos henne.

Sexy face!

Sen så var det skoldag igen och man träffade alla igen.
Bilden är kul, vi får nämligen göra serier. Woot! Annars är det snart dags för utvecklingssamtal. Seriöst, har djävligt bra betyg men det känns ändå som att man får press på sig. Kom igen, skolan är faktiskt inte det viktigaste i livet. Man behöver få vara lite dum och ung ibland.

På tal om dumheter. Det är snart dags för kyrkvalet och man kan ju undra hur folk är funtade. Seriöst. Okej, vi sätter upp affisher så att folk vet att det är val MEN vi tänker inte ge ut någon information om vad ni kan rösta på. Väldigt smart. Tydligen har folk skickat in insändare till SLA för att få fram vad de vill, men kom igen, hur många ungdomar lusläser SLA? Ungdomar är väl kanske inte deras främsta målgrupp, uppenbarligen, men för fan, det borde det vara.

Mamma fyller år i morgon också. Blir väl inget våldsamt festande sådär men jag har i alla fall en present åt henne. Tänkte smygstäda lite ikväll också så att hon vaknar till en lite renare lägenhet i morgon.

Sist men inte minst vill jag tacka Fabianus som köpte bröd till mig idag och på så vis såg till att jag inte dog svältdöden på jobbet. Fabulously done! And, not to forget, RIP Patrick Swayze.

Fabianus.Patric Swayze

Fan vad scary att ha Fabian och Swayze brevid varandra...

Kommentarer

 • Anton säger:

  sexy/cracyface Laila ;P

  2009-09-16 | 21:44:38
 • Kaka säger:

  åh, det ser så gott ut, kina maten alltså. Jag har inte smakat på Laila eller sanna förut så det är inget jag kan yttra mej om.

  2009-09-16 | 23:11:46
 • Sanna säger:

  Allmänt djupsinniga ungdomar som äter kinamat på kyrktrappan. Måste göras om (Y)

  2009-09-17 | 15:06:38
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Sanna säger:

  Allmänt djupsinniga ungdomar som äter kinamat på kyrktrappan. Måste göras om (Y)

  2009-09-17 | 15:06:45
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: