SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

21 September 2009 Skolfoto.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Katatonia - My Twin

Igår var man och tog del i en demokratisk process då. Första gången man röstade, kyrkvalet, uppenbarligen, eftersom att det är det enda valet jag är stor nog att delta i. Röstade på stifts och riksnivå, är verkligen inte insatt nog att rösta lokalt. Är egentligen inte insatt nog att rösta alls, det har varit sjukt dålig spridning av information. Bildade min uppfattning efter att ha kollar på 7 korta frågor till alla olika grupper som ställde up. Aja.
Hittade en lite intressant sak på svenska kyrkans hemsida när jag var där. Böner på internet. Först var jag lite skeptisk men tanken växte snabbt. Det är ett bra sätt att be tror jag, och ett tillfälle att be för andra. En konkret handling är kanske lättare än att be för sig själv, troende eller inte, det kan inte skada att skicka en bön ut i nätrymden, Gud finns överallt.

http://www.svenskakyrkan.se/be/

Annars så tog vi skolfoto idag i skolan. Vet inte riktigt hur det blev. Har en känsla av att gruppfotot blev helt okej, men det enskilda blev nog inte så bra. Seriöst, ingen ser bra ut på skolfoton. De failar rätt hårt med att ta smickrande bilder, man kunde tycka att de borde vara bättre på sånt.
Jobbade också, efter skolan. Känner mig lite trött nu. Barnen är fina, och de flesta är riktigt snälla, men det är mycket annat som rör sig där och luften känns inte alltid fri att andas.

Imorgon verkar det som att det blir filmkväll hos Sanna ^^ trevligt. Får packa med lite saker ikväll, typ tandborste osv. Bra att för en gångs skull ha planerat lite i förväg.
Helgen spökar lite också. Får se hur det blir. Vill så gärna rollspela men hittills verkar det bara som att folk inte kan. Kanske blir en liten filmkväll? Mamma verkade inte så tänd på idéen.

Har inga trevliga bilder att lägga upp. Känns som man borde, bilddagboken sätter djupa spår antar jag, hehe. Har fått långa en kamera av Sanna. Nu behöver jag bara batterier att sätta i den.
Slänger in en random bild jag satt och petade lite på, bara för att. Tänker inte fortsätta på den.

Dots.

Känner att jag behöver börja teckna killar igen. Har fått massa requests och skit som gjort att det har blivit mest tjejer. Även om det är roligare att teckna så är det ju trevligare att se på resultatet om det är en kille. Får akta mig så att man inte förlorar skills.

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Du är ju så jävla skillad, tror inte det kan gå bort!

    2009-09-22 | 10:40:41
    Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: