SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

24 September 2009 Sliten.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Coldplay - Yes

Vet inte riktigt varför men för en stund sedan kände jag mig plötsligt väldigt sliten. Brukar inte känna mig stressad annars men plötsligt kändes allt som ska göras som stora hinder. Har fortfarande mycket att göra, borde göra det, men jag skriver blogg istället. Det bör ju också göras.
Det är skönt att ha vänner på internet att prata med också. Det är annorlunda relationer.

Idag i skolan så hade vi naken modell igen. Det var lika intressant och lärorikt som förra gången. Man tjänar verkligen på det, rent konstnärligt.

Modell.

Märker mer och mer att mitt tålamod tryter när det gäller alla andra ämnen. Jag vill ha bild, punkt. Det är frustrerande att kämpa sig igenom matteboken när man egentligen inte bryr sig ett skit om det. Matte kan gå och dö, inte bryr jag mig. Men även ämnen som jag brukade tycka om känns grå. Psykologin är intressant men Svenska och Engelska känns meningslöst nu. Det är bara mer tid som flyter förbi utan mening och passion. Tänk vad mycket mer man skulle kunna åstakomma om man fick fokusera på det man ville.

Imorgon blir rätt lugn dock tror jag. Vi har handledning på förmiddagen, vilket innebär att vi får jobba med vad vi vill/behöver. Tänker passa på att göra en inlämningsuppgift till psykologin, har redan börjat på den men det är en del kvar. Efter det så ska vi åka in och se på konst i Skövde. Det är alltid kul, hoppas det är en bra utställning.
När skolan är avklarad så ska jag åka med Sanna, Emma och Petra hem till Emma för en filmkväll och ha det allmänt trevligt.
Planerar att åka hem på Lördagen.

Annars var jag med Sanna idag efter skolan när hon blev förvandlad till en nåldyna. Har hennes kamera så man kunde ta bilder.

Sanna

Kommentarer

 • Anton säger:

  du har helt rätt.. matte, svenska, engelska så är det bara upprepningar. värdelöst :(

  2009-09-25 | 20:54:03
  Bloggadress: http://scunnder.blogg.se/
 • Gun Bengtssong säger:

  Läser för första gången Din blogg och tänker att detta kanske kan lära mig något om dagens skola? Få se framöver

  2009-09-28 | 12:20:40
 • Gun Bengtsson säger:

  Läser för första gången Din blogg och tänker att detta kanske kan lära mig något om dagens skola? Få se framöver

  2009-09-28 | 12:21:30

Kommentera inlägget här: