SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

27 September 2009 Filmkväll.

Kategori: Bilder

I Fredags så åkte jag med resten av estet och kollade på en utställning inne i Skövde. En av konstnärerna gillade jag verkligen, andra gillade jag inte alls, men så brukar det vara. Hade trevligt i alla fall.

Efter det så åkte jag med Sanna, Petra och Emma hem till den sistnämnda för att ha filmkväll. Vi hade många filmer men inte så många jätte bra. Vi kollade i alla fall på en anime, en Stephen King, en skräck och en romantisk film. Åt tacos också, det var himla gott.

Åkte hem på Lördagen, fick skjuts av mamma från Falköping eftersom att hon tyckte att jag skulle komma hem för sent annars.

Idag har jag vilat, men framförallt tecknat, hela dagen. Känner mig rätt duktig. Fixade med en bild till English house och en större bild som jag bara gör för skojjs skull.
Vet inte om jag ska försöka teckna andra saker. Har olika faser förstår ni. Förut hade jag en chibifas, jag tecknade chibigubbar hela tiden. Och så kände man sig lite dålig för att man borde göra annat men egentligen, vadå, bättre att teckna det så länge fasen håller i sig och bli bättre på just den saken. Och just nu tecknar jag tjejer. Ska bli spännande att se vad nästa fas blir...

2

Ett litet urklipp av en större bild. Har tushat den, har kvar färg. Öppnade i alla fall skissen i photoshop, och så var den röd. Himla konstigt tyckte jag, men det ville det tydligen vara så då lät jag den få som den ville.

Har varit skönt att få tillbaka lite sömn och ta det lugnt. Mamma går runt och morrar lite, som vanligt, antar att hon tycker att det är för stökigt i lägenheten. Mest Saras prylar som ligger framme men som alltid så spelar det ju inte så stor roll.

Skola i morgon då. Hoppas det går bra och allt sånt, får kolla så att det inte är något speciellt på gång som jag missat... Måste i alla fall till stan i morgon, fick lite pengar så jag kan köpa larver till mina ödlor. Har känt mig lite stressad över det, stackarna är väldigt hungriga, men nu har jag äntligen pengar så mina små älsklingar kan få mat. När jag fått studiebidraget måste jag skaffa ett nytt fritidskort också, känns surt, en oväntad utgift.

Kommentarer

  • Anton säger:

    awesome bild :)

    btw dina bilder har alltid rätt proportioner.. och storlek(ar) ;P

    2009-09-27 | 21:59:22
    Bloggadress: http://scunnder.blogg.se/

Kommentera inlägget här: