SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

11 Sep 2009 Första riktiga inlägget.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Promoe - Rötmånad

Jaha, nu när man har blogg tänkte jag att man borde sätta sig ner och författa ett långt och allmänt op inlägg. Problemet är bara att när man tänker att man måste göra något bra så brukar det istället inte gå någonstans, just eftersom att man tänker att det man skriver måste vara bra. Självcensur suger.
Första problemet är helt klart ämne. Min första tanke var att jag inte hade något att skriva om men efter en stund kom jag på att det nog snarare var tvärt om, det fanns alldeles för många saker att skriva om. Vill någon läsa? Vem vet. Sanna läser säkert (hej Sanna!) men annars då? Spelar roll, de som är intresserade läser väl, jag tvingar ingen. Förutom mamma (hej mamma!).

Har varit förkyld sedan förra helgen och fick skippa tre dagar i skolan. Som tur är verkar det inte som att jag har missat något viktigt. Friluftsdagen, men det räknas inte som viktigt. Allvarligt talat, brännboll? Kom igen. Varför vill alla skolor alltid envisas med att tvinga eleverna till att spela brännboll (och orientera)? Undra hur man kom fram till att just brännboll var sporten att hejja på...
"Okej, vi tar en lagsport, så att alla måste vara med"
"Men dessutom måste var och en av eleverna hamna i fokus för allas uppmärksamhet så att ingen kan slappna av!"
Så efterblivet. Brännboll bäddar för förödmjukelse. Kanske är det poängen? Eller så tycker lärarna bara att det är djävligt kul att se oss springa omkring. Tur att man slapp. Förhoppningsvis så blir jag sjuk lagom till nästa års friluftsdag också.

Fear my paint skills.

Har inget speciellt planerat inför den här helgen och det känns lite skumt. Har blivit relativt van vid att ha 1000 saker på gång. Har väl egentligen en  hel del att göra när jag tänker efter. Borde fixa ett kort till Jytte som fyller år, städa ödlornas terrarium och teckna andra saker i allmänhet. Känner mest för att spela magic dock. Fail.

Bara för att det måste sägas också. Fick SDs tidning hem igår. Visste inte om man skulle skratta eller gråta när man läste den. Den rena idiotin är svidande och tron på människor dör lite grann inom mig. Det roligaste av allt är nog hur de talar om den svenska kyrkan, som att de har något att stödja sig på där. Skrattretande. För Jesus föddes i Sverige. Verkligen. Visste du inte det? Blond och blåögd var han också. Det är knappt att man tror att de är seriösa. Sorgligt nog är de nog det.
Fick ett brev från pliktverket också. Det var kul på ett helt annat sätt. Skulle vara roligt att ta deras lämplighets test bara för att se minerna i deras ansikten när man misslyckas i episka mått.

Just det ja. 11 September idag, åtta år sedan world trade center föll. Hemsk, visst, men som alltid tänker jag på alla de människor som dör i bombattacker mest varje dag. Fruktansvärt, folk dör, och vi sörjer selektivt.

Nämen oj. Verkar som man fick till ett blogginlägg i alla fall, ett rätt så lång också. Tänka sig.

På återseende.

Kommentarer

 • Sanna säger:

  (hej Laila!)

  2009-09-11 | 21:46:43
  Bloggadress: http://slissh.blogg.se/
 • Kathi säger:

  Hej Laila!

  Något av det värsta som finns på denna jord är brännboll. Jag hade en lärare i barndomen som fick oss att spela brännboll i stekande sol, hällande regn och minusgrader och drivis....Aldrig mer.

  2009-09-13 | 17:14:56

Kommentera inlägget här: