SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

28 April 2010 Lite sent kanske.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Drowning Pool - Tear Away

Folk har frågat efter en önskelista med mindre prylar på och så här lite sent tänkte jag att man kanske skulle nämna det. Har ingen mer önskelista, men ta det chill. Jag blir nog glad för det mesta, pengar och presentkort är alltid en lösning, eller kanske något till köket?

27 April 2010 Liam'ni.

Kategori: Bilder

26 April 2010 Livsfilosofi möter bäck.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Train - Hey, Soul Sister

Min livsfilosofi visade sig stämma ännu en gång... Nästan... Tror jag. Hade i alla fall något att läsa upp idag på Svenskan, tack vare mamma som hjälpte mig igår kväll. Så, tänkte jag när jag satt på bussen, det ordnade sig i alla fall och jag borde inte ha tvivlat på att det skulle göra det.
Men man ska inte ropa hej innan man kommit över den metaforiska bäcken. Väl på Svenska lektionen fick jag inte snacka mina fem minuter eftersom att jag inte hade ett PM på 150 ord att ge till läraren... Jag vill inte svära för mycket med tanke på att jag har lite släkt som läser min blogg men, ja... Ni förstår.
Det var så sjukt frustrerande att stå där med alla papper i handen som man slitit så hårt med att skrapa ihop bara för att inte få genomföra provet! Då ligger det ju kvar och tynger eftersom att jag inte är klar med det! Och jag som trodde att lite av vitsen med nationella prov var att alla ska ha dem samtidigt... Men det är väl inte Svenska lärarens fel, trots att hon är en rätt så osympatisk kvinna. Tror att man vågar skriva det här, sannolikheten att hon engagerar sig nog i en elev för att läsa dennes blogg känns näst intill obefintlig...
Skiter i det nu i alla fall. Känner mig ännu mindre motiverad att jobba med det nu än förut och jag har fortfarande ont i huvudet. Dessutom har jag som sagt samhällsprov imorgon så jag behöver läsa på det istället...
Psykologiläraren vill att vi ska ta med våra arbeten till på onsdag för att se hur långt vi har kommit och om vi är på rätt väg. Jag har som sagt inte gjort något än så länge så vi får väl se hur det går. Hon är å andra sidan en väldigt trevlig och till synes vettig person så det känns som att det är troligare att man kan resonera med henne. Fick faktiskt tillbaka psykologiprovet idag och jag låg två poäng från MVG, lite surt men man får väl i alla fall vara glad för att det gick bra.

För att tala om något muntrare så är jag ännu mer pepp på att prova på det där star wars rollspelet nu! Jag och Jennifer har snackat om det en del i skolan och jag har tänkt mig spela en manlig Twi'lek. Har skissat på en kvinnlig Zeltron tidigare men jag skänkte den designen till Jennifer istället. Ska bli kul att spela en manlig karaktär igen efter att ha kört Amalia så länge. Sakral var ju tyvärr inte så rolig att spela och jag fick knappt någon chans att vara Gerad. Lite synd, skulle så gärna ha fått spela honom lite till, min fina Gerad. Fast det är lika bra att utforska nya karaktärer, har redan en relativt klar personlighet till min Twi'lek och en bakgrundshistoria. Nu behöver jag bara ett namn... Någon som har några bra förslag?
Fotade lite på vägen hem från skolan. Gillar att ta närbilder på alla nya blommor, det märks kanske. Önskar bara att jag kunde komma ännu närmare.Kan för övrigt lägga till att jag sålde en bild till Engelska läraren idag för 200 kronor, och fick MVG för texten jag skrev till den. Yeah!

25 April 2010 F rubrik.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Gorillaz - White Light

Saker och ting fixar sig. Det brukar det i alla fall göra. Men jag börjar tvivla på att det kommer att fixa sig den här gången.
Imorgon har jag nationellt prov i Svenska, muntligt. Vi ska inte sitta och diskutera eller debattera, något som jag är bra på, nejdå. Vi ska hålla ett tal (föredrag?) i fem minuter med relationer som tema och utgå från en text eller bild från ett häfte vi fick som jag förresten kan berätta ligger kvar i mitt skåp i skolan. Hade tänkt skriva om våld och relationer men gav upp det så jag tänkte inte på att ta med mig den. Just nu har jag väl runt 8 rader text. Det är inte 5 minuter det och jag får bara mer ont i huvudet.
Dagen efter det, Tisdag, så har jag prov i Samhällskunskap - Samhällsekonomi. Jag har i princip inte läst något till det än, knappt öppnat boken ens. Det kommer antagligen fixa sig dock. Om jag läser igenom det någon gång kommer jag med största sannolikhet att klara mig rätt bra på provet.
Miljön är det värre med. Kommer inte ihåg när det skulle in såhär på rak arm men till den kursen ska jag i alla fall designa en park. Borde göra en modell också. Eller i alla fall ha en klar bild av hur det ska se ut. Har inte något av det än så länge. Det enda som är någorlunda klart i det arbetet är designen på en liten fontän.
Vi ska inte ens tala om psykologiarbetet. Nej.

Jag vill bara rollspela. De andra pratar om ett star wars rollspel och det verkar intressant, trots att jag faktiskt inte sett filmerna. Jag önskar att mina vänner alla bodde närmare mig så att det inte vore så sjukt svårt att samla alla på en plats för att spela.
Igår var jag i alla fall och hjälpte Pontus och hans familj flytta. Det var rätt kul och så fick jag mig lite träning. Det verkar finnas rätt rejält med plats i hans nya hus men det ligger ute i Väring så det blir väl lika förbannat svårt att ta sig ut dit som någon annanstans.
Jobbade idag från halv 9 till runt halv 12. Mamma är lite krasslig och nu har jag slösat lite mer tid med att göra något annat än skolarbete. Den här bloggen är bra användbar ibland...

23 April 2010 Bleka vårbilder.

Kategori: Allmänt

 Soundtrack: Broken Door - Angel (Piano Version)22 April 2010 Kamerans återkomst.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Pain Of Salvation - Roadsalt

Stannade hemma från skolan idag eftersom att jag mådde rätt så skit igår. Som tur var hade jag Sanna som tog hand om mig. Efter psykologiprovet tog hon med mig hem, bäddade ner mig i batmanlakan och gav mig über stark köttfärsås. Som ni förstå har jag den bästa kompisen i hela världen så varsågod och känn er avundsjuka.
Tycker i alla fall att det var rätt beslut att stanna hemma idag också. Har känt mig lealös och trött, fast imorgon måste jag ta mig till skolan eftersom att vi har nationellt prov i Svenska. Det blir till att skriva hela dagen.

Min kamera är tillbaka från reparationen! Yay. Har inte så mycket kul att fota här ändå så jag har tagit lite egobilder. Bleh, lyckades inte så bra. Har svårt för att ta bilder på mig själv. Sedan är ju det lilla dilemmat hur mycket man ska redigera det i datorn efteråt. Jag fixar alltid till ljus och färg i photoshop men när man råkar ha sig själv som motiv är det mycket frestande att gå in och fixa lite mer. Efter att ha petat runt i photoshop ett tag frågade jag mor min vilken bild hon tyckte bäst om och hon pekade ut den som var mest redigerad. Så den får ni!

20 April 2010 Rapport från en Skånings hus.

Kategori: Allmänt

Befinner mig hemma hos Emma just nu tillsammans med henne, Sanna och Fabian. Vi har käkat makaroner och varit allmänt flummiga. Har prov i psykologi imorgon så vi har även försökt oss på att plugga, men ja... Vi får väl se hur det går. Vi har väldigt mycket prov och annat på gång nu. För en sammanställning så kan ni kolla in Sannas blogg nere bland länkarna. Tänker dock inte klaga, det har jag gjort nog nu så det borde stå klart för alla hur jag känner. För att citera en vis man:
"Don't forget that the word studying is made up of 'student' and 'dying'."

Annars händer det väl inte så mycket just nu. Kameran lär ha kommit tillbaka från reparation så jag måste hämta ut den och hoppas att den funkar...

18 April 2010 Rise of the Eldrazi.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Edward Maya feat Vika Jigulina - Stereo Love

Helgen kom och gick snabbt må jag säga. På Lördagen åkte jag in till Göteborg och spelade på Rise of the Eldrazi pre-release. Kan berätta att det bland annat innebär att man får ett gäng kort på plats och måste bygga ihop en lek där. Gick ändå rätt bra, i alla fall jämfört med förra gången. Själva spelandet gick inte lika bra dock. Var typ nervpirrande spännande hela tiden! xD'
Vid ett tillfälle mötte jag till exempel det som måste vara det biffigaste monstret i hela magic. Gick från 55 liv till 0 på ett ögonblick. Helt sjukt. Min motståndare hade bara 5 liv kvar.
Drog i alla fall rätt bra kort. Bland annat den här snubben.En kille ville byta en hel hög kort mot honom. Men han var en lite dålig försäljare så jag sade nej. Jag är mer intresserad av min vampyrlek just nu. Planerar att inhandla lite kort från internet så snart jag kan :3

Nu idag så har jag, mamma och Sara varit i Fröstorp och firat Emmas 27 födelsedag. Det var rätt trevligt. Gullade med lilla Alma som växer sjukt snabbt och kladdade lite.Det känns som att det var alldeles för länge sedan jag bara satt och kladdade. Gör det inte ens på lektionerna i skolan. Vad är fel? Min livskraft sitter i pennan!
Redan Måndag i morgon. Vill inte tillbaka till skolan redan. Det blir roligt att träffa alla vännerna så klart men förutom det så känns det bara jättejobbigt. Har psykologiprov på Onsdag. Usch. Och jag har fortfarande inte börjat på den stora slutuppgiften trots att läraren tycker att vi borde vara halvägs klara nu. Vet inte varför jag inte har börjat, förut så skulle jag ha kastat mig över det för länge sedan men nu vill jag inte ens tänka på det.

8 April 2010 Önskelista.

Kategori: Allmänt

Är trött. Trodde att vi skulle få sluta tidigt idag men det visade sig att nehepp, det skulle vi inte. Lite surt. Men vi kommer få göra det nästa vecka, så det är ju bra. Fast det gör det ju inte mindre irriterande idag. Hade jag vetat att vi skulle gå som vanligt hade jag tagit med mig en kasse och tidningspapper så att jag kunde hämta mina bilder från galleriet. De är ju fortfarande kvar där sedan UKM. Blä.
Har i alla fall sålt en bild till Engelskaläraren och det känns trevligt. Får ju lite pengar och det är aldrig fel.
Annars sitter jag mest och spelar oblivion. Fina Oblivion. Planerar att köpa dragon age om ett tag när jag den går ner i pris. Har inte så bråttom eftersom att det finns så mycket outforskat kvar i oblivion.

Aja, nu när jag ändå är här kan jag berätta att mamma ville ha min önskelista. Skulle kunna maila den till henne, men orka, lika bra att lägga upp den på bloggen medans sidan är uppe. Sen ska jag spela...

Önskelista
o Stargate Atlantis season 3 och framåt
o Pengar
o Owl City - Ocean Eyes (deluxe edition 2CD)
o Macroobjektiv (om jag nu kan få kameran att funka igen, måste lämna in den...)
o Xbox 360

Har gått ifrån min önska-dig-bara-en-eller-två-saker-så-måste-nån-köpa-det-regel. Det ska nog funka ändå.

5 April 2010 Muchness.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Placebo - Blue American

Sista kvällen på påsklovet nu då. Försöker hålla kvar ledigheten så länge som möjligt men vi vet väl alla att man inte kan kontrollera tiden. Fast det ska vi inte tala om för då kommer vi snuddande nära döden. Hej hopp. Blir väl något av en mjukstart imorgon ändå eftersom att vi ska ha en halv temadag och handledningstid. Ska bli trevligt att träffa kompisarna igen också, men jag hade ändå inte sagt nej till att ha några dagar till på lovet.

Igår var jag med Sara och mamma och såg på bio. Alice i underlandet. Riktigt bra film. Riktigt kittlar fantasin och ger en lust att teckna. Alan Rickman var med, fast bara som en röst. Visste nog om det sedan innan men hade helt glömt bort det så jag hoppade verkligen till i biosalongen. Om ni inte har sett filmen så tycker jag att ni bör göra det om ni får chansen.
Sedan så har vi fått en påskskinka här hemma. Lite oväntat, haha. Känner mig lite elak som blir så förvånad varje gång mamma gör något snällt. Hon är ju snäll! Men jag väntar mig ändå inte att hon verkligen lyssnar på det jag säger.
Sov lite för länge idag så jag känner på mig att det kommer att bli svårt att somna ikväll... Har massa saker som jag borde göra. Borde städa rummet, borde läsa boken, borde teckna mer, borde gå ut, borde gå och ge ödlorna mat, borde gå och lägga mig tidigt, borde kanske ha duschat, borde ha läst på mer inför idrottsprovet, borde ha börjat på psykologislutuppgiften, borde ha kollat upp mer om hur jag ska fixa kameran, borde ha övat på min tablet, borde verkligen ha kollat på matten och jag borde inte ha ätit så mycket av mitt påskgodis.
Fast å andra sidan så jag jag aldrig brytt mig så mycket om vad jag borde göra. Vet inte varför jag gör det nu. Kanske för att saker brukade lösa sig bättre utan att jag behövde tänka på det så mycket förut. Inte för att saker inte brukar ordna sig längre men ändå. Skolan är mer krävande och mitt intresse dalar. Ödlorna måste jag ju faktiskt ta hand om, levande varelser och allt sånt där. Jag gillar ju dem verkligen dessutom, men jag blir snarare apatisk än energisk när jag tänker på det som behöver göras. Inget känns som en verklig prioritet, förutom kanske att teckna. På tal om det så har jag fortfarande inte hämtat upp mina bilder från UKM... Shit.
För att dra referenser till Alice i underlandet så tror jag att jag håller på och förlorar min muchness.
Urk.
Kan inte ens engagera mig i att klaga. Hah.
Random bild time. Art block f u.

4 April 2010 Oblivion.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Owl City - Cave In

Glad påsk alla som läser.
Det här påsklovet har varit rätt så lugnt. Har visserligen både varit för att ta spruta, gått hos tandläkaren och jobbar en förmiddag men allt som allt var det inte så mycket. Olle var här och mixtrade med vår dator så nu kan jag äntligen spela spel igen. Har helt klart mest kört oblivion, ett spel som jag köpte för rätt länge sedan och inte kunnat prova på tills nu. Dock har datorn nu istället slutat fungera när man vill ta screenshots. Himla irriterande men det antar jag att man klarar sig utan. Synd, för pga det så kan jag inte visa er spelet. Tar hjälp av interner istället och lånar bilder från http://plume.dk/oblivion.html... Nähä, det gjorde jag visst inte alls. Bloggen vill tydligen inte lägga upp bilder idag. Då får ni inga bilder. Blir du glad då blogg!? Dumma sak. Aja, ni borde fortfarande kunna ta er vidare via länken och ni är nyfikna.

Var hos Britta igår med den vanliga delen av släkten och åt påskmat. Har fått både godis och pengar så jag måste säga att det här var en riktigt bra påsk. Åkte med mamma på påsknattsmässa också.
Nu får man bara försöka hålla sig så inte godiset tar slut alltför snabbt. Har bara idag och på Måndag kvar som ledigt också. Blä. Orka skolan igen. Men det är ju inte så våldsamt lång tid kvar tills det är sommar lov. Ser fram emot sommaren, gör redan upp planer på roliga saker att göra.
Fyller år om en månad och två dagar också. Tee hee.