SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

18 April 2010 Rise of the Eldrazi.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Edward Maya feat Vika Jigulina - Stereo Love

Helgen kom och gick snabbt må jag säga. På Lördagen åkte jag in till Göteborg och spelade på Rise of the Eldrazi pre-release. Kan berätta att det bland annat innebär att man får ett gäng kort på plats och måste bygga ihop en lek där. Gick ändå rätt bra, i alla fall jämfört med förra gången. Själva spelandet gick inte lika bra dock. Var typ nervpirrande spännande hela tiden! xD'
Vid ett tillfälle mötte jag till exempel det som måste vara det biffigaste monstret i hela magic. Gick från 55 liv till 0 på ett ögonblick. Helt sjukt. Min motståndare hade bara 5 liv kvar.
Drog i alla fall rätt bra kort. Bland annat den här snubben.En kille ville byta en hel hög kort mot honom. Men han var en lite dålig försäljare så jag sade nej. Jag är mer intresserad av min vampyrlek just nu. Planerar att inhandla lite kort från internet så snart jag kan :3

Nu idag så har jag, mamma och Sara varit i Fröstorp och firat Emmas 27 födelsedag. Det var rätt trevligt. Gullade med lilla Alma som växer sjukt snabbt och kladdade lite.Det känns som att det var alldeles för länge sedan jag bara satt och kladdade. Gör det inte ens på lektionerna i skolan. Vad är fel? Min livskraft sitter i pennan!
Redan Måndag i morgon. Vill inte tillbaka till skolan redan. Det blir roligt att träffa alla vännerna så klart men förutom det så känns det bara jättejobbigt. Har psykologiprov på Onsdag. Usch. Och jag har fortfarande inte börjat på den stora slutuppgiften trots att läraren tycker att vi borde vara halvägs klara nu. Vet inte varför jag inte har börjat, förut så skulle jag ha kastat mig över det för länge sedan men nu vill jag inte ens tänka på det.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: