SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

22 April 2010 Kamerans återkomst.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Pain Of Salvation - Roadsalt

Stannade hemma från skolan idag eftersom att jag mådde rätt så skit igår. Som tur var hade jag Sanna som tog hand om mig. Efter psykologiprovet tog hon med mig hem, bäddade ner mig i batmanlakan och gav mig über stark köttfärsås. Som ni förstå har jag den bästa kompisen i hela världen så varsågod och känn er avundsjuka.
Tycker i alla fall att det var rätt beslut att stanna hemma idag också. Har känt mig lealös och trött, fast imorgon måste jag ta mig till skolan eftersom att vi har nationellt prov i Svenska. Det blir till att skriva hela dagen.

Min kamera är tillbaka från reparationen! Yay. Har inte så mycket kul att fota här ändå så jag har tagit lite egobilder. Bleh, lyckades inte så bra. Har svårt för att ta bilder på mig själv. Sedan är ju det lilla dilemmat hur mycket man ska redigera det i datorn efteråt. Jag fixar alltid till ljus och färg i photoshop men när man råkar ha sig själv som motiv är det mycket frestande att gå in och fixa lite mer. Efter att ha petat runt i photoshop ett tag frågade jag mor min vilken bild hon tyckte bäst om och hon pekade ut den som var mest redigerad. Så den får ni!

Kommentarer

 • Gun säger:

  Detta var verkligen ett konstverk! Roligt att kameran funkar nu - Du behöver den ju verkligen!

  Vi laddar för födelsedagen!

  2010-04-23 | 11:21:18
 • Anton säger:

  Är det någon som kan fota så är det du :D

  och redigera ;P

  mycket creds till Laila

  2010-04-23 | 18:34:12
 • Jonas säger:

  Den bilden är verkligen ljuvlig! ^^

  Och inläggets soundtrack är en helt underbar låt! Fattar inte att den inte gick bättre än vad den gjorde i Melodifestivalen...

  2010-04-25 | 22:05:40
  Bloggadress: http://blogg.terrority.com
 • Sanna säger:

  Whoa! Snygging där, du kan vara bäst.

  2010-04-26 | 09:19:38
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: