SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

25 April 2010 F rubrik.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Gorillaz - White Light

Saker och ting fixar sig. Det brukar det i alla fall göra. Men jag börjar tvivla på att det kommer att fixa sig den här gången.
Imorgon har jag nationellt prov i Svenska, muntligt. Vi ska inte sitta och diskutera eller debattera, något som jag är bra på, nejdå. Vi ska hålla ett tal (föredrag?) i fem minuter med relationer som tema och utgå från en text eller bild från ett häfte vi fick som jag förresten kan berätta ligger kvar i mitt skåp i skolan. Hade tänkt skriva om våld och relationer men gav upp det så jag tänkte inte på att ta med mig den. Just nu har jag väl runt 8 rader text. Det är inte 5 minuter det och jag får bara mer ont i huvudet.
Dagen efter det, Tisdag, så har jag prov i Samhällskunskap - Samhällsekonomi. Jag har i princip inte läst något till det än, knappt öppnat boken ens. Det kommer antagligen fixa sig dock. Om jag läser igenom det någon gång kommer jag med största sannolikhet att klara mig rätt bra på provet.
Miljön är det värre med. Kommer inte ihåg när det skulle in såhär på rak arm men till den kursen ska jag i alla fall designa en park. Borde göra en modell också. Eller i alla fall ha en klar bild av hur det ska se ut. Har inte något av det än så länge. Det enda som är någorlunda klart i det arbetet är designen på en liten fontän.
Vi ska inte ens tala om psykologiarbetet. Nej.

Jag vill bara rollspela. De andra pratar om ett star wars rollspel och det verkar intressant, trots att jag faktiskt inte sett filmerna. Jag önskar att mina vänner alla bodde närmare mig så att det inte vore så sjukt svårt att samla alla på en plats för att spela.
Igår var jag i alla fall och hjälpte Pontus och hans familj flytta. Det var rätt kul och så fick jag mig lite träning. Det verkar finnas rätt rejält med plats i hans nya hus men det ligger ute i Väring så det blir väl lika förbannat svårt att ta sig ut dit som någon annanstans.
Jobbade idag från halv 9 till runt halv 12. Mamma är lite krasslig och nu har jag slösat lite mer tid med att göra något annat än skolarbete. Den här bloggen är bra användbar ibland...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: