SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

4 April 2010 Oblivion.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Owl City - Cave In

Glad påsk alla som läser.
Det här påsklovet har varit rätt så lugnt. Har visserligen både varit för att ta spruta, gått hos tandläkaren och jobbar en förmiddag men allt som allt var det inte så mycket. Olle var här och mixtrade med vår dator så nu kan jag äntligen spela spel igen. Har helt klart mest kört oblivion, ett spel som jag köpte för rätt länge sedan och inte kunnat prova på tills nu. Dock har datorn nu istället slutat fungera när man vill ta screenshots. Himla irriterande men det antar jag att man klarar sig utan. Synd, för pga det så kan jag inte visa er spelet. Tar hjälp av interner istället och lånar bilder från http://plume.dk/oblivion.html... Nähä, det gjorde jag visst inte alls. Bloggen vill tydligen inte lägga upp bilder idag. Då får ni inga bilder. Blir du glad då blogg!? Dumma sak. Aja, ni borde fortfarande kunna ta er vidare via länken och ni är nyfikna.

Var hos Britta igår med den vanliga delen av släkten och åt påskmat. Har fått både godis och pengar så jag måste säga att det här var en riktigt bra påsk. Åkte med mamma på påsknattsmässa också.
Nu får man bara försöka hålla sig så inte godiset tar slut alltför snabbt. Har bara idag och på Måndag kvar som ledigt också. Blä. Orka skolan igen. Men det är ju inte så våldsamt lång tid kvar tills det är sommar lov. Ser fram emot sommaren, gör redan upp planer på roliga saker att göra.
Fyller år om en månad och två dagar också. Tee hee.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: