SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

5 April 2010 Muchness.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Placebo - Blue American

Sista kvällen på påsklovet nu då. Försöker hålla kvar ledigheten så länge som möjligt men vi vet väl alla att man inte kan kontrollera tiden. Fast det ska vi inte tala om för då kommer vi snuddande nära döden. Hej hopp. Blir väl något av en mjukstart imorgon ändå eftersom att vi ska ha en halv temadag och handledningstid. Ska bli trevligt att träffa kompisarna igen också, men jag hade ändå inte sagt nej till att ha några dagar till på lovet.

Igår var jag med Sara och mamma och såg på bio. Alice i underlandet. Riktigt bra film. Riktigt kittlar fantasin och ger en lust att teckna. Alan Rickman var med, fast bara som en röst. Visste nog om det sedan innan men hade helt glömt bort det så jag hoppade verkligen till i biosalongen. Om ni inte har sett filmen så tycker jag att ni bör göra det om ni får chansen.
Sedan så har vi fått en påskskinka här hemma. Lite oväntat, haha. Känner mig lite elak som blir så förvånad varje gång mamma gör något snällt. Hon är ju snäll! Men jag väntar mig ändå inte att hon verkligen lyssnar på det jag säger.
Sov lite för länge idag så jag känner på mig att det kommer att bli svårt att somna ikväll... Har massa saker som jag borde göra. Borde städa rummet, borde läsa boken, borde teckna mer, borde gå ut, borde gå och ge ödlorna mat, borde gå och lägga mig tidigt, borde kanske ha duschat, borde ha läst på mer inför idrottsprovet, borde ha börjat på psykologislutuppgiften, borde ha kollat upp mer om hur jag ska fixa kameran, borde ha övat på min tablet, borde verkligen ha kollat på matten och jag borde inte ha ätit så mycket av mitt påskgodis.
Fast å andra sidan så jag jag aldrig brytt mig så mycket om vad jag borde göra. Vet inte varför jag gör det nu. Kanske för att saker brukade lösa sig bättre utan att jag behövde tänka på det så mycket förut. Inte för att saker inte brukar ordna sig längre men ändå. Skolan är mer krävande och mitt intresse dalar. Ödlorna måste jag ju faktiskt ta hand om, levande varelser och allt sånt där. Jag gillar ju dem verkligen dessutom, men jag blir snarare apatisk än energisk när jag tänker på det som behöver göras. Inget känns som en verklig prioritet, förutom kanske att teckna. På tal om det så har jag fortfarande inte hämtat upp mina bilder från UKM... Shit.
För att dra referenser till Alice i underlandet så tror jag att jag håller på och förlorar min muchness.
Urk.
Kan inte ens engagera mig i att klaga. Hah.
Random bild time. Art block f u.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: