SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

29 Augusti 2010 Matfestivalen.

Kategori: Allmänt

Jag slutar skolan tidigt på Fredagar, 11.05 närmare bestämt, hur skönt som hälst. Så när vi hade slutat i Fredags gick jag och Sanna och åt pizza. Gott! Blev bjuden också, snällt.
Efter det så åkte vi in till Skövde. Satt och snackade om transformer och datorspel på bussen och väl framme gick vi hem till Sanna och spelade assasins creed 2. Halv nio gick vi på bio och såg Toy story 3. Riktigt bra film! Kan verkligen rekommenderas. Vi såg den på Engelska och i 3D. Återigen, jag gillade den verkligen. Andra barnfilmer bleknar inför pixars alla mästerverk.
Sov över hos Sanna och dagen efter gick vi ut på matfestivalen. Mötte mamma och efter ett tag dök Emma, Fabian, Sean och Pontus upp, i den ordningen. Vi kollade runt och åt lite mer. Favoriten var helt klart baguette med kyklingkebab. Mmmmm... Åt sushi gjorde vi också! Med fingrarna. Kladdigt men roligt. Och så gick vi alla hem till Sean. Förutom Sanna. Efter ett tag dök Jennifer och Dennis upp de med och vi rollspelade star wars.

Så, det var en snabb genomgång om vad jag gjort de senaste två dagarna. Har säkert glömt en massa, jag skyller på mamma, hon tog med mig ut på promenad och nu är jag trött.
Annars har jag läst en massa bloggar idag, samt hittat en smidig sida för att hålla reda på dem. Lite kul hur mycket nagelbloggar det finns egentligen. Inte helt bra att läsa dem dock, min önskelista växer och växer...

25 Augusti 2010 Andra dagen.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Mohombi - Bumpy Ride

Nu är sista året på gymnasiet officiellt igång. Hade riktiga lektioner idag, nya är dem kan tilläggas. Engelska C, Historia A och Naturkunskap A. Engelskan ska nog bli kul om jag får som jag vill, historian får jag vänta lite innan jag uttalar mig om och Naturkunskapen, tja, jag plockade inte upp något alls idag men det får vi väl inte hoppas är någon ihållande trend.
Kul att träffa alla vännerna igen i alla fall. Det är något speciellt med estet trots allt. Imorgon har vi bild också, yay... Hm, känns som att jag borde ha mycket att skriva om, men jag är rätt trött. Sitter och kolla igenom mina gamla dikter för att se om det finns något man kan använda till projektarbetet. Det går segt. Shit vad länge sedan det var jag skrev dikter. Alla har flera år på nacken och är i stort behov av att uppdateras av en något äldre Laila.
Målade om naglarna för ett tag sedan. Såklart var det tvunget till att krångla. Tillslut fick det bli vitt. Jag gillar vitt. No bullshit liksom, och det passar bra medans man fortfarande är lite solbrun. Provade på konad för första gången också, så nu har jag små söta figurer på naglarna. Nästa gång ska jag ta ett lack som inte blir så blekt med ett lager dock, och försöka placera dem lite bättre...

Något annat? Vet inte riktigt. Igår spelade jag en del mass effect 2. Har dragit ut på spelet så mycket jag kunde för att få det att räcka men nu är jag inne på de sista uppdragen. Episkt spel. Har nörd-förälskat mig helt i Thane också. Typiskt att bioware ska göra så fascinerande karaktärer. Hoppas, hoppas, hoppas, han är med i trean, för jag ska banne mig se till att han överlever till spelets slut. Och om Kepler's syndrome tar livet av honom så tänker jag terrorisera bioware tills de tar tillbaka honom. Damn right!

23 Augusti 2010 Sista dagen.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Melanie Fiona - Monday Morning

Var på cirkus med mamma och Sara i Söndags. Här kommer lite bilder.Det var inte så spektakulärt som jag hade hoppats men det är ändå alltid något magiskt med att gå på cirkus. Tänk att åka från plats till plats och charma människor till skratt och applåder. Jag har väl en något romantisk syn på det, måste vara hårt jobb i verkligheten, och arbetarna såg inte superglada ut må jag säga.

Idag är det Måndag i alla fall, den allra sista dagen på sommarlovet, som mamma så omtänksamt pekade ut. Känns lite ledsamt. Det här var nog det sista riktiga sommar lovet trots allt. Nästa sommar blir det till att jobba...
Det känns okej att börja skolan igen i alla fall. Hoppas att sista året blir riktigt bra! Jag håller tummarna.

På tal om tummar så hade jag tänkt måla naglarna i någon glad sommarfärg såhär till skolstarten. Men China Glaze Sun Worshiper som jag väntade på har inte dykt upp här hemma än så jag tog Paradise Blue istället och dekorerade med lite blommor. Inte helt fel det inte.

Kan också visa de här fina örhängena jag fick av Sanna. Awesomeness.

11 Augusti 2010 Feuer frei.

Kategori: Allmänt

Blaha. Drama. Jag blir lite trött. Vill rita något fint men det går banne mig inte alls.

Vi har i alla fall städat lite här hemma och jag och mamma for till soptippen med en massa bråte förut. Imorgon tänkte jag ta en liten sväng in till stan och sedan åka hem till Emma. Vi ska nämligen jobba tillsammans på Fredag, med att måla på folk. Det är kräftans dag inne i Tidaholm och vi ska ha hand om ansiktmålningen. Så imorgon ska vi öva och ha allmänt mysigt. Tjejkväll kan man väl kalla det för?

9 Augusti 2010 And there was light in Göteborg.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: The Sound Of Arrows - M.A.G.I.C.

Tekniken är inte på min sida. Internet krånglar som 17 så jag hoppas att jag hinner skriva klart innan det brakar ihop igen.
För någon dag sedan gick jag med Sanna och såg på Predators på bio. Inte riktigt min typ av film, men rätt bra för att vara den typen, så att säga. Kan inte rekommendera den till så många jag känner kanske. Men om man gillar blodiga actionfilmer utan mycket mer djup kan det vara värt att kika på.
Sov över hos Sanna också. Vi hade det chill och trevligt och kollade på superfriends (<3) och var nostalgiska över serier vi kollat på som barn.Idag var jag dock hemma, och gick upp tidigt. Varför? Jo för att hinna med ett tidigare tåg till Göteborg tillsammans med mamma och Sara. Där tog vi en båt till... Erkisbergshallen? Där utställningen And there was light sjunger på sista versen. För er som inte hört om det innan så kan jag berätta att utställningen handlade om och innehöll bilder av de tre gamla mästarna Michelangelo, Da Vinchi och Raphael. Riktigt häftigt även om jag inte hade räknat med att det skulle vara så mycket bilder där av andra konstnärer också.
En häftig sak var tekniken där. När man gick in fick man med sig ett par hörlurar och en liten cylinerformad metallpryl med en röd knapp på. Brevid de flesta tavlorna fanns sedan en liten svart knopp och om man riktade sin cylinder mot den och tryckte på knappen började genast en gubbe prata om konstverket i fråga. Riktigt kul. Dessutom kunde man bläddra i gammla skissböcker på olika touchscreens.
Tänk om gubbarna som satt och tecknade ner sina ideer för så många år sedan hade vetat att i framtiden skulle en flicka gå runt och bläddra i dem genom att dra med fingrarna över en platt skärm...
Jag kunde ha gått där längre än vad vi gjorde, och vi var ändå där i över två timmar, men Sara och mamma var trötta så sedan gick vi och åt sushi.
När kultur och matbiten var avklarad gick vi lite i affärer. Trevligt.

Om någon är intresserad kan jag även berätta att jag har vandrat runt idag med China glaze's Thunderbird på naglarna. Är inte så mycket för rött annars men den här är riktigt fin, något av en ny favorit tror jag.

3 Augusti 2010 Hemma.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Pendulum - Watercolour

Till alla som har saknat mig, nu har jag lämnat vår huvudstad bakom mig och är hemma igen. Det måste vara värt ett virtuellt hurra, eller nått i den stilen.
Kom egentligen hem sent igår kväll, bara en smärre detalj sådär. Det har varit fint där borta i Stockholm. Träffade mycket folk och hade roligt. Det var fint väder och regn och allt däremellan. Lite halv grått ibland alltså, inte snö och hagel, det ligger inte mellan sol och regn. Bara för att klargöra. Har nog blivit en svag nyans brunare efter att ha solat en gång, men ingen som egentligen är värt att nämnas.
Har vandrat runt i gamla stan och handlat saker också, och fotat fiskar. Här följer ett litet urval bilder.

Den sista bilden är från en liten hälsning jag lämnade till Marianne som tack för att vi fick låna hennes stuga för ett... Två år sedan? Nått sånt. Verkar i alla fall som att våra semestrar liknar varandra från år till år, i alla fall i grunden.

Idag så åkte jag med mamma och Sara in till stan. Såg till att köpa larver till mina pigga små ödlor och hämta ut ett efterlängtat paket på posten. Ett paket fullt av nagellack jag beställt. Underbart. Alla är så fina och jag kan knappt vänta med att få prova dem på fingrarna!
Om en liten stund ska jag nog i alla fall lämna min plats här vid datorn och åka in för att kolla på film med Sanna.
När vi ändå är inne på ämnet film kan jag också berätta att jag såg bio i 3D för första gången under stockholmsresan. Själva 3D delen var över förväntan och jag behöll glasögonen ifall jag vill klä ut mig någon gång, men filmen, Shrek 4, var tyvärr inte så bra. Den andra Sanna, läger Sanna, hade rekommenderat den men för mig var den alldeles för sockersliskigt söt och fullproppad med löjliga moralkakor.

I alla fall... För att summera. Semestern var bra, men det är skönt att vara hemma igen. Och jag är smått galen och gillar att sammla på saker, som nagellack.