SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

29 Augusti 2010 Matfestivalen.

Kategori: Allmänt

Jag slutar skolan tidigt på Fredagar, 11.05 närmare bestämt, hur skönt som hälst. Så när vi hade slutat i Fredags gick jag och Sanna och åt pizza. Gott! Blev bjuden också, snällt.
Efter det så åkte vi in till Skövde. Satt och snackade om transformer och datorspel på bussen och väl framme gick vi hem till Sanna och spelade assasins creed 2. Halv nio gick vi på bio och såg Toy story 3. Riktigt bra film! Kan verkligen rekommenderas. Vi såg den på Engelska och i 3D. Återigen, jag gillade den verkligen. Andra barnfilmer bleknar inför pixars alla mästerverk.
Sov över hos Sanna och dagen efter gick vi ut på matfestivalen. Mötte mamma och efter ett tag dök Emma, Fabian, Sean och Pontus upp, i den ordningen. Vi kollade runt och åt lite mer. Favoriten var helt klart baguette med kyklingkebab. Mmmmm... Åt sushi gjorde vi också! Med fingrarna. Kladdigt men roligt. Och så gick vi alla hem till Sean. Förutom Sanna. Efter ett tag dök Jennifer och Dennis upp de med och vi rollspelade star wars.

Så, det var en snabb genomgång om vad jag gjort de senaste två dagarna. Har säkert glömt en massa, jag skyller på mamma, hon tog med mig ut på promenad och nu är jag trött.
Annars har jag läst en massa bloggar idag, samt hittat en smidig sida för att hålla reda på dem. Lite kul hur mycket nagelbloggar det finns egentligen. Inte helt bra att läsa dem dock, min önskelista växer och växer...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: