SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

3 Augusti 2010 Hemma.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Pendulum - Watercolour

Till alla som har saknat mig, nu har jag lämnat vår huvudstad bakom mig och är hemma igen. Det måste vara värt ett virtuellt hurra, eller nått i den stilen.
Kom egentligen hem sent igår kväll, bara en smärre detalj sådär. Det har varit fint där borta i Stockholm. Träffade mycket folk och hade roligt. Det var fint väder och regn och allt däremellan. Lite halv grått ibland alltså, inte snö och hagel, det ligger inte mellan sol och regn. Bara för att klargöra. Har nog blivit en svag nyans brunare efter att ha solat en gång, men ingen som egentligen är värt att nämnas.
Har vandrat runt i gamla stan och handlat saker också, och fotat fiskar. Här följer ett litet urval bilder.

Den sista bilden är från en liten hälsning jag lämnade till Marianne som tack för att vi fick låna hennes stuga för ett... Två år sedan? Nått sånt. Verkar i alla fall som att våra semestrar liknar varandra från år till år, i alla fall i grunden.

Idag så åkte jag med mamma och Sara in till stan. Såg till att köpa larver till mina pigga små ödlor och hämta ut ett efterlängtat paket på posten. Ett paket fullt av nagellack jag beställt. Underbart. Alla är så fina och jag kan knappt vänta med att få prova dem på fingrarna!
Om en liten stund ska jag nog i alla fall lämna min plats här vid datorn och åka in för att kolla på film med Sanna.
När vi ändå är inne på ämnet film kan jag också berätta att jag såg bio i 3D för första gången under stockholmsresan. Själva 3D delen var över förväntan och jag behöll glasögonen ifall jag vill klä ut mig någon gång, men filmen, Shrek 4, var tyvärr inte så bra. Den andra Sanna, läger Sanna, hade rekommenderat den men för mig var den alldeles för sockersliskigt söt och fullproppad med löjliga moralkakor.

I alla fall... För att summera. Semestern var bra, men det är skönt att vara hemma igen. Och jag är smått galen och gillar att sammla på saker, som nagellack.

Kommentarer

  • Guin Bengtsson säger:

    Har en massa skrivarbete framför mej och vill därför bara berömma de fina fotoporträtten. Önskar mej Ditt självporträtt liksom fotot på Jytte i julklapp.

    2010-08-04 | 11:22:21

Kommentera inlägget här: