SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

31 December 2010 Sista bilden för i år.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Pendulum - The Vulture

30 December 2010 Jennie.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Owl City - Cave In







Tre bilder från ett skolarbete. Mina karaktärer Jennie och Victor Watson.

De senaste dagarna har varit trevliga. Åkte hem till Jennifer tillsammans med Sanna och Emma och hade tjejkväll. Spelade little big planet och målade allas naglar. Dagen efter det åkte vi till Timmersdala där killarna var och rollspelade mutant och umgicks i största allmänhet. Efter att ha sovit där åkte jag och Sanna och såg på senaste Harry Potter filmen. Gillade den och ser verkligen fram emot den allra sista delen.

Idag har jag varit runt på stan med mamma och Sara. Vi har valt ut en ny matta till vardagsrummet och handlat lite småsaker.
Imorgon åker jag till Skövde och Sanna. Det blir nyårsfest med folket. Utan Dennis och Pontus, men ändå.

25 December 2010 Jul.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Massice Attack - Dissolved Girl

Det blev en vit jul i alla fall, surprise, surpise. Hehe, aja. Trevligt har det varit i alla. Massa god mat och mysig stämning. Fick en del roliga julklappar. Här följer lite bilder.



Dagen innan julafton gjorde jag och mamma lite godis. Fudge, brända mandlar och trillingnöt.



Mmm, julmat.



Fick måla mammas naglar såhär till jul. Vackert inte sant? Lol. Blev rätt mörkt på bilden med de ska var blå :P



Jag matchade mina smycken med guld och bling på naglarna >w>



Alma var söt som vanligt.



Sara var tomte. Eh... Jag menar... Sara missade tomten för hon var ute.



Trevlig stämmning.



Småsuddig bild på mig.



Mormor hade kul i alla fall xP



Alma och Olle.



Lutfisk! Åt tre portioner :G



Och så vår fina julgran som jag klädde helt själv. Lyckad jul allt som allt. Imorgon ska vi in till stan och jaga. Jag måste köpa mig ett ps3. Imorgon drar jag sedan hem till en vän för "tjejkväll" följt av rollspel med hela gänget.

22 December 2010 Jullovsbörjan.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: T.I. - Live Your Life

Igår var det julavslutning i skolan. Bytte julklapp med Sanna och fick en awesome kudde med oss på och en kopp med Alan Rickman. Fick lite oväntat ett spel av Emma också, pizza balans spelet. Spelade med mamma och Sara på kvällen och ägde totalt. Hehe.





Sanna skickade över några bilder från lussevolleybollen också.





Vi vann inget där. Eller ja, Petra och Ellen från vår klass fick ett pris för sina kläder.

Har i alla fall fått till en bra början på jullovet. Har städat mitt rum. Faktiskt. Gjort det riktigt bra också, inte bara gömt saker i skåp och lådor. Har fixat alla julklappar också, fast inte slagit in dem. Gick på stan med syrran igår och köpte det sista.

17 December 2010 Fredag.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Pendulum - The Temptest

Right. Fredag igen. Är rätt så trött kan jag meddela. Jobbat hårt i skolan med några bilder som jag tänkte lägga upp någon gång, om jag bara kommer ihåg att scanna dem. Barngrupperna har paus nu under julen och det är inte långt kvar till julavslutningen.
Sedan sist har vi bland annat haft volleyboll på skolan. Som bekant ska man klä ut sig när man spelar volleyboll och i år fick vi ihop två estetlag, tema fantasy. Jag var en talande björn. Får se om jag kan norpa åt mig några bilder ifrån Sanna och visa er. Vi var faktiskt riktigt duktiga. Förlorade aldrig med mer än 10 poäng och höll nästan på att vinna en gång. Inte dåligt alls.
Har också varit på ledaravslutning, haft pysselkväll i skolan och sovit över hos Sanna.

Lämnar er nu med en bild på Sakral som jag arbetat på lite nu ikväll.



Kom på att jag kunde slänga med en bild på mig själv för en gångs skull. Alla creds går till Sanna, hon tog bilden till nån slags porträttsuppgift i skolan. She's the best!
 

9 December 2010 Mutant.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Death Cab For Cutie - Your New Twin Sized Bed

Åkte med Emma och Fabian hem till Sean idag och rollspelade Mutant - undergångens arvtagare. Vi ska försöka få in det som en rutin och hitta på något varje vecka. Jennifer var med förra gången fast hon kunde inte idag. 
Jag var spelledare igen i alla fall och hade riktigt roligt. Den här gången utsatte jag dem för lite mer dialoger och tankearbete och jag tyckte att det blev riktigt lyckat. Har lite svårt för alla regler och procent-matte bara... Bilden från förra inlägget, det är min karaktär, Jennie. En robot : D idag slängde jag även in en trevlig npc, Alisia.



Annars har jag inte haft så mycket för mig. Spelat Dragon Age, tecknar lite och strövat runt här hemma. Nu i helgen blir det julpynt och förhoppningsvis lite julbak. Känner peppen. Ska bli kul att få in lite julstämning. Borde väl städa också, mindre kul.
Folk har frågat mig vad jag önskar mig i julklapp och det är rätt svårt för jag önskar mig engentligen bara två saker sådär starkt just nu. Ett ps3 och pengar. Känns som att jag inte har så stor chans på ett ps3 så förhoppningsvis får jag istället nog med pengar för att kunna köpa ett själv... Vill köra Assassins Creed!

Annars har jag rätt fabulous naglar, tycker jag. Ville egentligen måla om dem ikväll men det har hunnit bli rätt sent. Kom inte hem förrän vid nio och då bänkar man ju sig framför Criminal Minds xP

5 December 2010 Blergh.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Cee Lo Green - Fuck You

Hm. Borde skriva mer i bloggen. Aja. Det är jul på gång. Känner peppen men hittills verkar inte saker så juliga. Får se till att göra saker runt om kring lika juliga som jag känner mig innuti.

Har en ny rollspelskaraktär också. Jennie.