SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

17 December 2010 Fredag.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Pendulum - The Temptest

Right. Fredag igen. Är rätt så trött kan jag meddela. Jobbat hårt i skolan med några bilder som jag tänkte lägga upp någon gång, om jag bara kommer ihåg att scanna dem. Barngrupperna har paus nu under julen och det är inte långt kvar till julavslutningen.
Sedan sist har vi bland annat haft volleyboll på skolan. Som bekant ska man klä ut sig när man spelar volleyboll och i år fick vi ihop två estetlag, tema fantasy. Jag var en talande björn. Får se om jag kan norpa åt mig några bilder ifrån Sanna och visa er. Vi var faktiskt riktigt duktiga. Förlorade aldrig med mer än 10 poäng och höll nästan på att vinna en gång. Inte dåligt alls.
Har också varit på ledaravslutning, haft pysselkväll i skolan och sovit över hos Sanna.

Lämnar er nu med en bild på Sakral som jag arbetat på lite nu ikväll.Kom på att jag kunde slänga med en bild på mig själv för en gångs skull. Alla creds går till Sanna, hon tog bilden till nån slags porträttsuppgift i skolan. She's the best!
 

Kommentarer

 • Sanna säger:

  Sakralbilden var skitsnygg!

  And of course I'm the best |3

  2010-12-17 | 20:43:54
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Gun säger:

  Glädjande - bilder helt i min smak! Grattis till både Sanna och Laila. Här har varit rykande snöstorm hela förmiddagen och på nytt håller vi på att bli insnöade i ordets mycket kontreta betydelse.

  GOD och SKÖN JUL och GOTT NYTT ÅR!

  2010-12-19 | 15:45:36

Kommentera inlägget här: