SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

28 Februari 2010 Gerad.

Kategori: Bilder

26 Februari 2010 En bra plan innehåller alltid choklad.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Lifehouse - Everything

Då var Fredagen avklarad. Äntligen helg! Höll Jennifer sällskap inne i Skövde efter skolan och hittade faktiskt lite saker som jag inte planerat att köpa men som jag inte kunde låta bli ändå. T.ex. böcker om kakor och olika chokladrecept. Ska bli roligt att försöka sig på någon av choklad grejerna senare.
Annars känner jag mig som bekant lite sliten just nu. Fast när man är trött och nere finns det lite saker som alltid gör en glad. Dit hör datorn, choklad och Gerad. För att inte nämna trevliga saker som god mat och bra musik. En gnutta viljestyrka hjälper också till. Känner mig faktiskt på riktigt bra humör just för tillfället.

25 Februari 2010 Torsdag.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Skindred - The Fear

Torsdagar är helt klart veckans tråkigaste dag. Man känner det hela vägen in på benen så fort man vaknar. Tristessen av Torsdag. Idag var i alla fall lite annorlunda, bättre än vanligt. Vi hade handledningstid på förmiddagen. Handledningstid är i princip eget arbete. Gick faktiskt på matten, bra jobbat av mig. Inte för att det hjälpte så mycket då, kan knappt vänta på att bli av med ämnet. Hade i alla fall Engelskaprov efter lunch och sedan fick vi sitta och lyssna på 3orna när de presenterade sina slutprojekt. Sjukt tråkigt. De kan verkligen inte hålla sina tal korta och koncisa. Nej det helt tog sin rundliga tid och som resultat så missade jag bussen hem. Stannade en timme i skolan med Sanna innan jag kunde ta nästa, men det var rätt chill så jag tycker nog att det var okej.
Har haft en del huvudvärk på senaste tiden dock, inte säker på varför.
Vill ha mer bild, och tid. Måste göra arbeten i psykologi, och i samhäll. Undrar när jag ska ta tag i det. Sedan så tänkte jag höra mig för i Tibro och på English house om de vill att jag ska komma tillbaka till sommaren och jobba lite... Så vill jag baka kakor igen. Vi får väl se hur det går. I helgen blir det ett möte med rote i alla fall och städning hos ödlorna, kanske bio också.

Min kusin Johan har varit vänlig och skickat en länk för er som ville veta mer om den där kvinnan som kom och höll föredrag för oss ett tag tillbaka.
http://www.vagavardavinn.se/
Och för allt i värden, se på hennes lilla reklamfilm. Obetalbart.

20 Februari 2010 Dop.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: U2 - Sweetest Thing

Idag var jag med mor och syster på kusinbarnet Almas dop. Det var riktigt fint, med en bra präst och en fin kyrka. Alma höll sig så lugn och jag fick en del okej bilder. Hon är så sjukt söt! Efter själva dopet så bjöds det på tre massiva smörgåstårtor, så man åt en hel del, och efter det fyra söta tårtor. Satt och snackade en del med min kusin Maria och hennes kille Daniel.

Väl här hemma så hade typ hela dagen gått. Jag och mamma slängde ihop en soppa tillsammans. Det var lite kul. Tycker nog att det är roligast att experimentera och hitta på egna saker när man ska göra maten. Imorgon ska jag göra pasta med kyckling åt oss allihopa. Hoppas bara att jag lyckas göra om det som jag gjorde förra gången... Soppan var god i alla fall. Hade glasnudlar i, därför att glasnudlar är totalt trevliga och awesome på alla sätt och vis.
Såg på melodifestivalen också. Blir mer eller mindre tvingad av mamma, hon tycker nog att det räknas till allmänbildningen eller nått. Det är faktiskt rätt kul att se på allt irriterande folk. Seriöst. Fast ibland blir det för irriterande för att ens vara kul på ett ironiskt sätt. The blue man group var med i alla fall, epic shit.Just det, har köpt en hårblås. Känns lite som ett vapen när man håller i den. Hehe.

19 Februari 2010 Nyklippt.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: John Mayer - Who Says

Jobbade från Onsdag kväll till Torsdag morgon. Det var läger för de mindre barnen. Sov väl sådär, okej med tanke på att det var så obekvämt, och ljust. Senare på Torsdagen så kom Sanna. Hade bjudit in henne för att äta. Jag lagade Fransk löksoppa. Lade till glasnudlar och gjorde extra mycket buljong för att kompensera för deras "uppsugningsförmåga". Kommer nog göra likadant i framtiden, glasnudlar är så trevliga. Sanna verkade ha lite problem med dem dock eftersom att hon inte är lika van vid att äta det, har ju en tendens att skvätta. Annars så tror jag att hon gillade det.
Idag så var jag hos frisören och klippte mig. Känner mig nöjd. Håret är mycket lättare nu och riktigt lockigt.Sen ser det väl alltid lite extra bra ut när man kommer direkt från frisören. Får se hur det ser ut imorgon, och efter att jag dushat. Annars så tycker jag att tjejen jag går till är väldigt duktig, min kusin Emma tipsade mig om henne. Det är lite dyrare än vad jag är van vid men helt klart värt pengarna.
Efter att det var avklarat så gick jag och Sanna ner till Voda och mötte upp med mamma och Sara. Vi åt sushi, mums, och pratade. Sedan for vi till Arena Skövde och bowlade. Lite svårt för mig som är så klen, men det gick helt okej. Kom tvåa. Sara var inte så glad dock.

Väl här hemma igen så sitter jag mest och lyssnar på musik. Tecknade lite nyss och så har vi ätit upp det som fanns kvar av soppan + varma mackor. Mina nallekakor är nästan slut också, finns bara en kvar! Kanske får baka mer...
Sportlovet har verkligen varit skönt, synd bara att det inte är så mycket kvar. Skulle vilja ha... En vecka till kanske. Så att jag kunde laga mer mat, kanske passa på att prova på att baka bröd och teckna mer. Har faktiskt inte tecknat så mycket... Annars har man väl hunnit med det mesta man skulle. Har väl lite kvar i mitt rum. Behöver egentligen göra något drastiskt där. Slänga ännu mer och fixa väggarna. Kanske finner väldig städlust sista dagen? Måste i alla fall rengöra ödlornas terrarium. Sanna har lovat att hjälpa till. Kan nog behöva hjälp, känner mig helt trött bara av tanken. Så svårt att få dem att äta också, Sanna brukar lyckas bättre med det.

Imorgon så ska jag på dop i alla fall. Det är min kusins dotter Alma som ska få vatten på sig. Funderar lite på för och nackdelar med barndop. Själv blev jag ju döpt vid 10 års ålder. Jag kan förstå att man vill döpa sitt barn tidigt, därför att... Ja det är klart man vill ju bära fram honom eller henne till Gud så snart som möjligt. Lite är det väl också så att då blir i alla fall ungen döpt även om den tar avstånd från kristendomen i framtiden, haha. Samtidigt så tror jag att dopet betyder mer för den som inte blir döpt som barn. Jag minns ju när jag döptes t.ex. och det var väldigt viktigt för mig när jag var liten att jag ville bli det.
Men det är väl ingen brännande fråga just nu. Får fundera på det mer i framtiden.

Vad tycker ni? Barn eller "vuxen"-dop?

16 Februari 2010 Grey light.

Kategori: Bilder

16 Februari 2010 Hemma dag.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Hollywood Undead - Young

Har varit ensam hemma mest hela dagen idag. Lagade mat runt ett, det blev jätte gott! Får göra om det någon gång.Annars har jag varit inne och petat i mitt rum. Hoppades på att drabbas av städlust men som vanligt så är det bara mördande tråkigt och jobbigt. Gillar inte mitt rum längre. Jag spenderar aldrig tid där längre. Det är bara ett rum för förvaring och som jag går in i för att sova...
Tecknat lite grann också, får lägga upp någon bild när jag scannat in det. Funderar på att anmäla mig till UKM i Skövde i år. Förra året var jag med i Tidaholm och det sög rätt hårt. Får se vad man gör. Måste i alla fall färdigställa några bilder om jag vill vara med. Funderar på om man kan slippa att ta med original då och istället skriva ut bilderna från datorn, är alltid extra jobbigt att transportera original liksom.

Alla hjärtans dag kom och gick och var faktiskt riktigt trevligt. Fick bl.a. en riktigt fin ros av mamma som jag sitter och kollar på. Snyggt!
Jag bakade muffins, hjärtan och nallekakor. Inte så bra kanske eftersom att jag går och nallar av nallekakorna hela tiden nu. Kommer lugnt att gå upp i vikt.Igår var jag på bio med Sanna och hennes far. Blev medbjuden för att se på The Wolfman. Okej film, hade sina roliga stunder (även om de inte var meningen som roliga). Det var najs.
Har fått en peng av mostern via post också. Snällt tycker jag, kommer nog gå till när jag ska klippa mig på fredag. Vill egentligen inte eftersom att jag håller på att spara ut, men det måste väl hållas efter antar jag. Behövs verkligen tunnas ut osv.

Aja, får helt enkelt se hur det går med rummet och bilderna. Önska mig lycka till.

12 Februari 2010 Sportlov.

Kategori: Allmänt

Äntligen så är det lov! Har egentligen inget vettigt att rapportera men jag kände för att skriva lite blogg så det får gå ändå.
Hade prov i svenska idag. Medeltiden, Dante, Boccaccio, Chaucer, roman breton, chanson de gestes, Island och Heliga Birgitta. Mycket papper, mycket att läsa, för att inte nämna mycket att skriva. Skönt att det är över.
När jag kom hem så satte jag mig vid diablo och lekte lite med min barbar. Har fått honom att gå upp ytterligare 3 levels. Bra. Måste komma upp till level 47 så att han kan ha på sig en viss hjälm som tar upp plats i min stash! Är på level 45 nu, inte långt kvar alltså...
Men nä, nu ska jag... Spela lite mer? Eller möjligtvis skriva lite. Vi får se. Ska i alla fall se till att vila upp mig under lovet och teckna mer.

9 Februari 2010 Avslut och andning.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Owl City - Fireflies

Rollspelade hemma hos Jennifer i helgen. Eventuella bilder hamnar nog på bdb inom kort. Tyckte vi fick ett riktigt bra avslut på en längre kampanj. Vi utkämpade ett stort slag, besegrade Cloud och en stor demon, på bara en kväll. Min karaktär Amalia fick sedan ta plats som Ovus (en titel som kanske kan liknas vid påven), fast hennes vän Artemer (Fabians karaktär) dog. Min andra karaktär Sakral gifte sig med Nerwen (Jennifers halvalv).
Sov inte så bra dock, så jag är lite trött nu.

Idag har jag varit i skolan. Vi har börjat jobba på en ny uppgift i Svenskan som jag har lite svårt för. Vi ska göra vår egen helvetestratt. Alltså rangordna synder i helvetet. Brevid varje plan ska vi sedan sätta ett namn på en person som vi tycker passar där. Längst ner ska vi placera tre människor som förtjänar att plågas allra värst.
Herre Gud.
Svenska läraren sade åt mig att inte ta det för allvarligt, att det bara var en uppgift, men jag tycker ärligt talat att det är smaklöst. Jag vill inte sitta och placera ut folk i helvetet ens på skoj! Det är så fruktansvärt taktlöst. Jag kan bara tänka mig hur det skulle kännas för någon som t.ex. har en förälder som dömts för misshandel och sedan får höra att det är en synd som man förtjänar att brinna i helvetet för. Vad har uppgiften ens för poäng? Nej, jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra.
Aja, efter skolan så for jag vidare till KSS för att få allergisprutan. Fick ta en senare buss i Tidaholm eftersom att jag missade den första så det blev lite stressigt. När jag var där så sade en av sköterskan att jag borde ta ett nytt test på min lungkapacitet eftersom att jag blåste alldeles för dåligt. Vi snackade lite om astma och hon nämnde att det i framtiden kunde vara dumt för mig att ha så dålig lungkapacitet eftersom att om man blir gravid så måste man syresätta två personer. Jag tror inte att barnet skulle fara illa av något sådant, det var väl mest så att det kan bli jobbigt för mig, men ändå. Om jag blev med barn och det for illa av att jag inte arbetat med att kunna andas bättre så skulle jag aldrig kunna förlåta mig själv. Blir till att jobba på det, för säkerhets skull.
När sprutan var avklarad for jag och jobbade, som vanligt, och nu är jag hemma igen.

Annars så har jag fastnat för Fireflies låten. Den är härligt medryckande.
Tecknar lite grann i min bildarbetesbok. Den fylls gradvis med teckningar som inte har något att göra med arbetsuppgiften xD' men jag hoppas att Ninni inte har något emot det. Tar med en bild och visar för er i alla fall. Häftet gick inte in i scannern på något smidigt sätt så det här är inte riktigt hela bilden.
Vill ha mer tid till att teckna.Kan nämna att jag har fått säsong 1 och 2 av Stargate Atlantis från Sanna så jag sitter och knarkar dem just nu. Vad mer kan en flicka begära? Så trevligt!

(Svar till Guns kommentar: Tackar. Och jag minns inte vad hon heter, men som rubrik hade hon sin slogan Våga, Vårda, Vinn! Hon pratade om att man skulle strunta i alla andra och bara köra på om man ville starta eget. Det var bara att tro på sig själv och trycka på tills folk var tvungna att göra som man ville så skulle man lyckas och bli lika framgångsrik som hon var för hon hade minsann gjort både det ena och det andra osv, osv.)

4 Februari 2010 Färglagd och klar.

Kategori: Bilder

2 Februari 2010 Ansvarsfull.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Spirit - Animal Zoo

Lång och tröttsam dag idag men har i alla fall kunnat teckna lite. Hatar att jag tecknar så lite nu för tiden. Skolan tar all min kraft, skit.
Har i alla fall tagit mig i kragen och övat lite på att arbeta med datorn. Testade alla nya säker jag lärde mig under nyår och genom egna efterforskningar.Har dessutom lyckats mental-sparka mig själv till att fortsätta på Gerad bilden. Känner mig as nöjd. Den ska banne mig bli klar! Framtiden ser inte ljus ut dock, mina pennor håller på att ta slut! D: Skrik!
Men det ska gå ändå. Får hitta nått sätt att få det att funka. I värsta fall får jag måla med lera och blod, eller nått. Finns en del kvar att göra vad gäller detaljerNä, nu ska jag vara ansvarsfull och gå och lägga mig. Får se om jag gör lite mer på bilden...