SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

16 Februari 2010 Hemma dag.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Hollywood Undead - Young

Har varit ensam hemma mest hela dagen idag. Lagade mat runt ett, det blev jätte gott! Får göra om det någon gång.Annars har jag varit inne och petat i mitt rum. Hoppades på att drabbas av städlust men som vanligt så är det bara mördande tråkigt och jobbigt. Gillar inte mitt rum längre. Jag spenderar aldrig tid där längre. Det är bara ett rum för förvaring och som jag går in i för att sova...
Tecknat lite grann också, får lägga upp någon bild när jag scannat in det. Funderar på att anmäla mig till UKM i Skövde i år. Förra året var jag med i Tidaholm och det sög rätt hårt. Får se vad man gör. Måste i alla fall färdigställa några bilder om jag vill vara med. Funderar på om man kan slippa att ta med original då och istället skriva ut bilderna från datorn, är alltid extra jobbigt att transportera original liksom.

Alla hjärtans dag kom och gick och var faktiskt riktigt trevligt. Fick bl.a. en riktigt fin ros av mamma som jag sitter och kollar på. Snyggt!
Jag bakade muffins, hjärtan och nallekakor. Inte så bra kanske eftersom att jag går och nallar av nallekakorna hela tiden nu. Kommer lugnt att gå upp i vikt.Igår var jag på bio med Sanna och hennes far. Blev medbjuden för att se på The Wolfman. Okej film, hade sina roliga stunder (även om de inte var meningen som roliga). Det var najs.
Har fått en peng av mostern via post också. Snällt tycker jag, kommer nog gå till när jag ska klippa mig på fredag. Vill egentligen inte eftersom att jag håller på att spara ut, men det måste väl hållas efter antar jag. Behövs verkligen tunnas ut osv.

Aja, får helt enkelt se hur det går med rummet och bilderna. Önska mig lycka till.

Kommentarer

 • Guin Bengtsson säger:

  Inte trivas i det egna rummet?! Gör något radikalt! Minimera! Sitt och kolla på allt i lugn och ro. Vad kan jag sortera bort, avstå från till förmån för...?

  Behövs pärmar, korgar, lådor för sortering? Allt går att komma över billigt!

  DEt blir alltid trivsammare efter en razzia.

  En vis man har sagt: Om människan äger mer än åtta ting äger tingen henne. Kanske något tillspetsat, men ändå tänkvärt.

  2010-02-17 | 17:46:09

Kommentera inlägget här: