SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

19 Februari 2010 Nyklippt.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: John Mayer - Who Says

Jobbade från Onsdag kväll till Torsdag morgon. Det var läger för de mindre barnen. Sov väl sådär, okej med tanke på att det var så obekvämt, och ljust. Senare på Torsdagen så kom Sanna. Hade bjudit in henne för att äta. Jag lagade Fransk löksoppa. Lade till glasnudlar och gjorde extra mycket buljong för att kompensera för deras "uppsugningsförmåga". Kommer nog göra likadant i framtiden, glasnudlar är så trevliga. Sanna verkade ha lite problem med dem dock eftersom att hon inte är lika van vid att äta det, har ju en tendens att skvätta. Annars så tror jag att hon gillade det.
Idag så var jag hos frisören och klippte mig. Känner mig nöjd. Håret är mycket lättare nu och riktigt lockigt.Sen ser det väl alltid lite extra bra ut när man kommer direkt från frisören. Får se hur det ser ut imorgon, och efter att jag dushat. Annars så tycker jag att tjejen jag går till är väldigt duktig, min kusin Emma tipsade mig om henne. Det är lite dyrare än vad jag är van vid men helt klart värt pengarna.
Efter att det var avklarat så gick jag och Sanna ner till Voda och mötte upp med mamma och Sara. Vi åt sushi, mums, och pratade. Sedan for vi till Arena Skövde och bowlade. Lite svårt för mig som är så klen, men det gick helt okej. Kom tvåa. Sara var inte så glad dock.

Väl här hemma igen så sitter jag mest och lyssnar på musik. Tecknade lite nyss och så har vi ätit upp det som fanns kvar av soppan + varma mackor. Mina nallekakor är nästan slut också, finns bara en kvar! Kanske får baka mer...
Sportlovet har verkligen varit skönt, synd bara att det inte är så mycket kvar. Skulle vilja ha... En vecka till kanske. Så att jag kunde laga mer mat, kanske passa på att prova på att baka bröd och teckna mer. Har faktiskt inte tecknat så mycket... Annars har man väl hunnit med det mesta man skulle. Har väl lite kvar i mitt rum. Behöver egentligen göra något drastiskt där. Slänga ännu mer och fixa väggarna. Kanske finner väldig städlust sista dagen? Måste i alla fall rengöra ödlornas terrarium. Sanna har lovat att hjälpa till. Kan nog behöva hjälp, känner mig helt trött bara av tanken. Så svårt att få dem att äta också, Sanna brukar lyckas bättre med det.

Imorgon så ska jag på dop i alla fall. Det är min kusins dotter Alma som ska få vatten på sig. Funderar lite på för och nackdelar med barndop. Själv blev jag ju döpt vid 10 års ålder. Jag kan förstå att man vill döpa sitt barn tidigt, därför att... Ja det är klart man vill ju bära fram honom eller henne till Gud så snart som möjligt. Lite är det väl också så att då blir i alla fall ungen döpt även om den tar avstånd från kristendomen i framtiden, haha. Samtidigt så tror jag att dopet betyder mer för den som inte blir döpt som barn. Jag minns ju när jag döptes t.ex. och det var väldigt viktigt för mig när jag var liten att jag ville bli det.
Men det är väl ingen brännande fråga just nu. Får fundera på det mer i framtiden.

Vad tycker ni? Barn eller "vuxen"-dop?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: