SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

25 Februari 2010 Torsdag.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Skindred - The Fear

Torsdagar är helt klart veckans tråkigaste dag. Man känner det hela vägen in på benen så fort man vaknar. Tristessen av Torsdag. Idag var i alla fall lite annorlunda, bättre än vanligt. Vi hade handledningstid på förmiddagen. Handledningstid är i princip eget arbete. Gick faktiskt på matten, bra jobbat av mig. Inte för att det hjälpte så mycket då, kan knappt vänta på att bli av med ämnet. Hade i alla fall Engelskaprov efter lunch och sedan fick vi sitta och lyssna på 3orna när de presenterade sina slutprojekt. Sjukt tråkigt. De kan verkligen inte hålla sina tal korta och koncisa. Nej det helt tog sin rundliga tid och som resultat så missade jag bussen hem. Stannade en timme i skolan med Sanna innan jag kunde ta nästa, men det var rätt chill så jag tycker nog att det var okej.
Har haft en del huvudvärk på senaste tiden dock, inte säker på varför.
Vill ha mer bild, och tid. Måste göra arbeten i psykologi, och i samhäll. Undrar när jag ska ta tag i det. Sedan så tänkte jag höra mig för i Tibro och på English house om de vill att jag ska komma tillbaka till sommaren och jobba lite... Så vill jag baka kakor igen. Vi får väl se hur det går. I helgen blir det ett möte med rote i alla fall och städning hos ödlorna, kanske bio också.

Min kusin Johan har varit vänlig och skickat en länk för er som ville veta mer om den där kvinnan som kom och höll föredrag för oss ett tag tillbaka.
http://www.vagavardavinn.se/
Och för allt i värden, se på hennes lilla reklamfilm. Obetalbart.

Kommentarer

  • Gun Bengtsson säger:

    Vågar inte yttra mig idag efter tidigare tekniska missöden

    2010-02-26 | 11:07:28

Kommentera inlägget här: