SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

31 Januari 2010 Worldwake.

Kategori: Allmänt

Soundtack: Kanye West - Good Life

Det var så trevligt att vakna idag. Det var länge sedan jag vaknade och bara njöt av hur trevligt det var att få vila hur länge man vill. Allt var precis perfekt, lagom varmt och allt, om bara ungarna i våningen under inte lät så mycket. 
Känns lite tråkigt att helgen redan är över. Allt blir liksom kortare när man gör saker på Lördagen. Var i Göteborg i alla fall. Prerelease för worldwake. Spelade alltså magic. Gick verkligen inte så bra för mig, utan kom istället näst sist xD' fast det var trevligt ändå och sedan så åkte vi vidare till ett annat ställe och jag fick tag på bra kort. En kille där var as snäll och gav mig en hel bunt vampyrkort så att vampyrleken jag planerat att bygga kunde bli verklighet. Jag blir så glad! Behövde nog det, har kännt mig lite nere senaste dagarna.
Hoppas att energin håller i sig nu när man återvänder till skolan. I varje fall så har jag nästa helg att se fram emot, då blir det rollspel! Sista delen i vår kampanj mot Cloud, hoppas verkligen att det går bra.

27 Januari 2010 Klargörande.

Kategori: Allmänt

Ville bara klargöra något och eftersom att man inte kan svara på kommentarer på ett smidigt sätt så gör jag det såhär istället.
Nej läskiga mamman, jag har inte påstått att jag tycker att jag tecknar dåligt. Det tycker jag inte. Det skulle inte funka eftersom att jag planerar att jobba som illustratör i framtiden. Hur skulle jag kunna sälja mina bilder om jag inte själv tyckte om dem? Jag menar bara att jag inte var helt nöjd med Sakral på bilden, han skulle ha kunnat bli bättre, men som helhet är jag nöjd med bilden och jag är stolt över allt hårt arbete jag lagt ner på att lära mig att teckna. Jag fiskar inte efter beröm, jag säger bara vad jag tycker. Även om det såklart är trevligt när andra också uppskattar det man gör xD

26 Januari 2010 Goda förutsatser.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Michael Bublé - Haven't Met You Yet

Hej folket.
Inte så mycket på gång just nu. Eller nått. Tänker på att jag borde sitta mindre vid datorn och istället sova mer så att jag kan teckna. Men vi vet väl alla hur det kommer att gå med den saken.
Har rollspelat lite i skolan och det var ytterst trevligt. Jag var spelledare och passade på att spela Gerad, även om det inte är helt lätt. Har fått honom och Alan Rickman på hjärnan.
Funderar lite på att börja skriva något lite mer seriöst om Sakral och Gerad. Var väldigt flummig när jag skrev senast, men det gick väl okej. Fast jag har ju slutat skriva. Hm. Det blir inte bra när jag försöker. Gerad ska banne mig alltid sätta sig på tvären. Tur för honom att han är min favorit.

Fick lyssna på ett föredrag i skolan idag. En smått manisk överklasskvinna med en otroligt enerverande röst kom och spenderade en och en halv timma med att förstärka könsroller, uppmuntra överkonsumering, skrika, dra anekdoter från sitt liv och göra reklam för sig själv. Jag satt och fick ont i ryggen av att spänna mig, samt drog på mig huvudvärk. Jag kan faktiskt komma på bättre saker att sysselsätta mig med om jag vill slösa bort tid.

Behöver en ny mapp att förvara bilder i. Får ta mig in till Skövde och hitta nått. Måste köpa mat till ödlorna också. Neb vill inte äta, det puckot. Funderar på om de faktiskt är inne i någon slags vinterdvala...

I alla fall! Borde teckna. Håller som sagt på att utveckla min stil lite. Borde jobba på det.
Här får ni lite bilder i alla fall :PGerad, del utav en större bild som jag kommer att göra klart... Någon dag. Gerad och Elenner~ 10 min skiss jag gjorde medan jag väntade på min sega dator =_=Och så Nerwen och Sakral. Bara därför att. Inte helt ny bild kanske. Är inte nöjd med Sakral, alls, men det får duga D: får inte till det bättre. Prov på mitt nya sätt att teckna i alla fall. Försöker mig på att göra mer markerade näsor och i allmänhet mindre "manga liknande" figurer.

I'm a goofy goober yeah, you're a goofy goober yeah, we're all goofy goobers yeah, goofy goofy goobers goobers yeah!

19 Januari 2010 Nått.

Kategori: Allmänt

Hade tänkt skriva något idag men jag glömde bort vad det var. Jag och Sanna fick i alla fall alla rätt på nyhets 12an eller var det nu kallas för. Fick stående ovationer och en kexchoklad, inte helt fel.

... Vill ha löksoppa.

17 Januari 2010 Mellanrum.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: http://www.svenskakyrkan.se/be/

Det var ett tag sedan jag skrev sist. Mycket har hänt. Julen kom och gick och den var härlig på alla de sätt som julen ska vara härlig på.
Under nyår så befann jag mig i Uppsala på läger, tredje gången i rad. Det var också en trevlig tid, även om det kändes lite fel att gå in i det nya decenniet utan sin familj.
Så varför har jag inte bloggat?
Problemet ligger i själva förseningen. Ju längre man väntar, desto mer fanns det att skriva om och desto mer bilder fanns det som jag borde lägga upp. Tillslut blev det bara jobbigt att tänka på och det är ju inte därför jag har bloggen. Det ska inte vara en stressfaktor.
Så jag har beslutat att inte skriva något mer om jul och nyår, eller lägga upp fler bilder. Det får vara så helt enkelt. Det är antagligen en taktik jag kommer att köra i fortsättningen också. Något som med största sannolikhet innebär fler inlägg med mer text och mindre bilder.

Igår for jag i alla fall iväg till Göteborg tillsammans med Sanna. Passade på att köpa linskydd och putsduk till kameran, handla manga och hämta ut min beställning på spel i focus.
Inhandlade Sannas födelsedagspresent också. Enda nackdelen med det var ju att hon inte blev så förvånad av vad det var hon fick, hehe.
Vi åt sushi också. På ett litet ställe mitt emot rock house. Helt okej faktiskt, om vi går dit igen så tänker jag nog ta enbart laxbitar.
Men i alla fall. Min beställning på spel i focus. Det rörde sig såklart om magic kort. En del utvalda singelkort, några booster och en deckbox. Fick en deckbox till för ett billigare pris en vanlig dock, helt oväntat, så det var ju kul xP Just det, plastfickor också. Fick ta vanliga svarta, fast jag ville ha de med Sorin på. De var slut, antar att man kan stå ut med de, de vanliga var i alla fall billigare.
Jag kan också berätta att jag drog ett mythic rare kort i en av mina booster. Iona, Shielf of Emeria. Epic win! Vad är oddsen liksom? Man tror det knappt.Så funderar man lite. Medan jag sitter här och är nörd-glad så dör folk under rasmassorna i Haiti. Jordbävningar är läskiga saker. Ändå är jag inte lika berörd som när Kina drabbades. Blir man så snabbt härdad? Men vad kan man göra?
Det borde inte vara förvånande för någon över 12 att folk dör på hemska, obeskrivliga sätt varje dag. Fast att ligga begravd i flera dygn, att vara vid medvetande och kämpa med sin dödsångest innan ens liv till slut går till spillo. Det är fruktansvärt att tänka på. Och att föreställa sig hur det är för människorna som letar, river i rasmassorna och hoppas på att hitta familj och vänner. Eller bara de som lever kvar i kaoset, som drivs till desperata handlingar för att få mat och vatten för dagen.
Nä, det är inget man kanske gärna vill sitta och tänka på. Samtidigt känner jag mig på något sätt skeptisk till, ja... Allt. Eller, hur ska man förklara? Den plötsliga välviljan, alla som vill hjälpa till, och det är ju klart. Men vad händer sedan? Hur snabbt kommer alla att glömma Haiti igen? Och varför var det redan så illa ställt där, långt innan jordbävningen? Alla glömda länder, alla ställen där människor lider som jag aldrig ens hört talas om. Det borde skrikas ut på gatorna varje dag, målas på husväggarna och bäras på hela samhällets rygg.
De pratade om det på tv. Förslaget att transportera människor i akut behov av vård ut ur landet med de återvändande tomma plan som lämnat bistånd fick min att hissna. Det innebär att det inte redan görs. Att plan flyger tomma, att människor inte redan burit in de som är i behov och att ingen tar emot dem på rena sjukhus där platser finns.
Och inte bara Haiti, så klart. Utan på alla platser som jag inte känner till. Ska det verkligen vara så svårt? Så jävla orättvist? Man borde väl göra det man kan. Fast, vad gör man? Jag ger en del, men det är bara en bråkdel av allt som jag får.
Antar att det är allt jag kan göra, i alla fall just nu. Det är något att jobba på. Lära sig skiljas från mer och hitta sätt att bidra.

Vill till slut slå ett slag för http://www.svenskakyrkan.se/be/ har länkat den på min blogg tidigare och jag tänker lägga till den i länkarna till höger. Det är en bra sida. Gå dit, se vad andra skriver, be för deras böner. Kanske skriv en liten bön själv? Även om du kanske inte tror att det gör någon skillnad så kan det inte skada.
Man gör vad man kan, eller hur?