SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

26 Januari 2010 Goda förutsatser.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Michael Bublé - Haven't Met You Yet

Hej folket.
Inte så mycket på gång just nu. Eller nått. Tänker på att jag borde sitta mindre vid datorn och istället sova mer så att jag kan teckna. Men vi vet väl alla hur det kommer att gå med den saken.
Har rollspelat lite i skolan och det var ytterst trevligt. Jag var spelledare och passade på att spela Gerad, även om det inte är helt lätt. Har fått honom och Alan Rickman på hjärnan.
Funderar lite på att börja skriva något lite mer seriöst om Sakral och Gerad. Var väldigt flummig när jag skrev senast, men det gick väl okej. Fast jag har ju slutat skriva. Hm. Det blir inte bra när jag försöker. Gerad ska banne mig alltid sätta sig på tvären. Tur för honom att han är min favorit.

Fick lyssna på ett föredrag i skolan idag. En smått manisk överklasskvinna med en otroligt enerverande röst kom och spenderade en och en halv timma med att förstärka könsroller, uppmuntra överkonsumering, skrika, dra anekdoter från sitt liv och göra reklam för sig själv. Jag satt och fick ont i ryggen av att spänna mig, samt drog på mig huvudvärk. Jag kan faktiskt komma på bättre saker att sysselsätta mig med om jag vill slösa bort tid.

Behöver en ny mapp att förvara bilder i. Får ta mig in till Skövde och hitta nått. Måste köpa mat till ödlorna också. Neb vill inte äta, det puckot. Funderar på om de faktiskt är inne i någon slags vinterdvala...

I alla fall! Borde teckna. Håller som sagt på att utveckla min stil lite. Borde jobba på det.
Här får ni lite bilder i alla fall :PGerad, del utav en större bild som jag kommer att göra klart... Någon dag. Gerad och Elenner~ 10 min skiss jag gjorde medan jag väntade på min sega dator =_=Och så Nerwen och Sakral. Bara därför att. Inte helt ny bild kanske. Är inte nöjd med Sakral, alls, men det får duga D: får inte till det bättre. Prov på mitt nya sätt att teckna i alla fall. Försöker mig på att göra mer markerade näsor och i allmänhet mindre "manga liknande" figurer.

I'm a goofy goober yeah, you're a goofy goober yeah, we're all goofy goobers yeah, goofy goofy goobers goobers yeah!

Kommentarer

 • Maria Kjellgren säger:

  (Sannas "moster")

  Just hittat din blogg. Du tecknar och målar fantastiskt bra. Lycka till

  2010-01-27 | 10:04:35
 • Anonym säger:

  Goofy goobers yeah!

  2010-01-27 | 12:16:26
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Läskiga mamman säger:

  Du är visst duktig på att teckna, jag tror att du själv tycker det också men vill höra det från oss, dina trogna läsare...... eller?

  Hörde av Emma att du var lätt irriterad under föredraget kvinnfolket höll. Är det inte så alla kvinnor är? Bli alldeles svettig av "shop-lust"? NOT! Inte jag i alla fall och inte nån av er som jag lärt känna lite....

  2010-01-27 | 17:00:46
 • Johan Bengtsson säger:

  Din kära föreläsare:

  http://www.vagavardavinn.se/

  2010-02-23 | 20:38:44
  Bloggadress: http://www.erjobe.info

Kommentera inlägget här: