SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

12 Juli 2010 Glansiga dagar.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Red Hot Chili Peppers - She Looks To Me

Har inte uppdaterat på ett tag eftersom internet var nere. Så det blir ett långt inlägg nu istället.
Vårt internet har varit smärtsammt låååångsamt. Snigel långsammt. Snigel fast i cement långsamt. I kid you not. Efter ett besök i telias affär, mycket trassel och hjälp av grannen har vi nu äntligen ett fungerande, snabbare, internet. Praise the lord!
Så vad har hänt under tiden? Sara åkte iväg på ridläger som sagt. Blev väldigt lugnt här hemma och jag fixade god mat till mig själv. På Fredagen bestämmde mamma och jag oss för att ha det trevligt. Vi åkte till Maxi och köpte färsk fisk, lufttorkad skinka och annat gott. Väl hemma hade vi ingen plan och fick köra på fri inspiration.För-förrätten. Chips med gräddfil och rom :GFörrätten. Snittar med räkor, feta och lufttorkad skinka.Huvudrätt. Lubba fylld med bla lufttorkad skinka, citronsaft, persilja och soltorkade tomater. Vi testade att ha bacon runt några av bitarna efter ett tips från kvinnan i fiskdisken (som för övrigt var föga hjälpsam) och det kan jag inte rekomendera, jag tyckte inte alls att smakerna gick bra ihop och tänker inte göra om det. Bitarna utan bacon var goda som tur var.Efterrätt. Vit choklad mousse med jordgubbar.

När vi hade ätit oss riktigt mätta så funderade vi på att gå på teater men tillslut tog vi en biltur till Hjo istället. Där gick vi runt och såg på fint vatten och gamla hus. Sen köpte vi glass och satte oss ett tag. Tog lite bilder där med som går att hitta på min bilddagbok.

Dagen efter det så åkte jag och Fabian till Göteborg för att gå på prerelease för magic 2011. Det gick mycket bättre än förra gången. Jag kom på 7e plats! Precis utanför prisskalan.
Hade stekt kyckling och gjort potatissallad till matsäck. Så gott! GOTT! Inte för att skryta *host host* men jag har äntligen lärt mig steka perfekt kyckling och mamma har visat mig hur man gör potatissallad. Och potatissallad är en ny stor matkärlek. Det man köper i affärerna har jag aldrig riktigt gillad, men mammas... <3

På Söndagen var jag en ansvarsfull äldre syster och åkte till hennes ridläger avslutning trots att det torra vädret har inneburit att jag har haft det svårt med gräspollen. Där var det hett, otroligt dammigt, pollen-igt och jobbigt. Sara hade kul i alla fall så det var väl bra. Mitt lidande blev lite kortare när det började blixtra och de fick avbryta tidigt. Sedan öppnade sig himmelen och det Regnade med stort R. Hade jag inte haft kameran att oroa mig för så hade jag njutit av det. Brutalt regn är awesome. Dagen blev dubblad i värde också när jag lyckades ta en bild på en blixt. Ja, fick ta över 300 bilder på tom himmel innan jag lyckades få med en liten en på bild men det var det värd! Vilken känsla av triumf.Där! Ser ni blixten? Det fanns även svalungar under ett tak där. Det var också awesome.

Min nyfunna nagellacks kärlek fortsätter att växa och frodas. Beställde några lack från tradera som kom förvånande snabbt fram och är riktigt, riktigt underbara. China glaze hollo lack från en serie som heter OMG. Vill ha alla 12! Har 4 just nu, så det är några kvar.Det är helt omöjligt att fota lack, så mycket har jag lärt mig. Försökte med att ta bort färgen runt omkring för att det ska synas bättre men det hjälpte inte. Målade det blå holo lacket nu ikväll, heter passande nog 2nite. Går inte att få till det i foto men det är blått i alla fall och... Har ni sett bensin i en vattenpöl någongång? Hur det blir som regnbågsskiftningar i vattnet? Så skimrar lacket i ljus. Underbart.

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Hur kunde du ta kort på blixten? :O

  blixtrade det till precis när du tog kortet eller var du snabb som.. eh.. blixten? xP  awsum nagellack btw ;P

  2010-07-13 | 12:01:03
 • Sanna säger:

  Jag skulle vilja gå på teater också.. Vi får helt enkelt ta och göra det! Men hörru, vi är konstiga och umgås inte. Dels så jobbar ju jag fortfarande, och när jag inte jobbar så ligger jag och smälter i soffan på grund utav denna äckliga värme (regn<3 underbart väder idag!) Men nästa vecka är sista veckan jag jobbar, efter det får vi fan ta och hitta på något!

  2010-07-13 | 16:37:15
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Skånin säger:

  Jag gillar att ni "lyxar till det med att köpa färsk fisk" x'D

  Att ta kort på en blixt är ju fan omöjligt!! sp med en kass kamera xD min mor och jag har gått och hoppas på att det ska bli åska så det laddas ut ur luften så det blir lättare att andas xD men är skit skraj för åskan >_<

  Nice nagelack =) har bara gult och svart jag >_> du kan ta med lite i helgen så kan du få måla min naglar om du vill x'D

  2010-07-13 | 19:17:00
 • Läskiga mamman säger:

  Skickligt att hinna fånga en blixt på foto! Tror att det även kallas tålamod.... Maten ser underbar ut, riktig festmåltid! Ha det bäst Laila!

  2010-07-15 | 07:10:03

Kommentera inlägget här: