SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

18 Juli 2010 Folds.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Rasmus Seebach - Natteravn

Right. Igår så samlades (nästan) hela kompisgänget hemma hos Emma för att fira hennes födelsedag. Vi hade kul, åt och var både inne och ute, varvade lekar med rollspel. Hon har ett spel som är riktigt kul. Det går ut på att placera ut plastpålägg på en rörlig pizza och den som lägger fel så att pizzan tippar förlorar... Ja, vi på estet har vilda fester. Så enkelt är det.
I alla fall. Fick vara spelledare ett tag också. Det var trevligt. Slängde nya monster på hela gruppen ((nio pers, lite för många för att rollspela kan jag säga, men det funkade)), förgiftade Jennifer och förbannade deras namn i form av en gråtande änka. Kul. Tror nog att de andra gillade det också, brukar inte bli så mycket teater vanligtvis. Lite synd om Sanna bara som inte rollspelar : /

Idag har jag ritat. Skissar lite till projektet fortfarande. Det är kul men jag vet inte hur jag ska gå vidare med skisserna sedan... Har i alla fall färglagt en bild. Den är väl inte obehaglig, men lite konstig är den allt.((FYI, på Tisdag åker jag till Borås och u-oas, kommer hem igen i slutet av veckan.))

Kommentarer

 • Sanna säger:

  Du är typ för bra på att teckna .-_.-

  Och damn right, pity me! >8)

  2010-07-19 | 14:19:59
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg säger:

  Wow du är ju grymm :O

  2010-07-19 | 14:28:29
  Bloggadress: http://nattstad.se/cecilies

Kommentera inlägget här: