SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

26 Juli 2010 Att mellanlanda.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Pendulum - Witchcraft

Kom hem från u-oas i Borås sen Lördag kväll (Kort summering: vännerna var awesome, talarna bra, seminariumen sugiga och bilder kanske dyker upp någon gång i framtiden). Föll i säng och sov långt in på Söndagen. På Söndag kväll gick jag med Sanna på bio och såg Inception.
Hade inga speciella förväntningar på filmen, såg trailern för första gången några timmar innan vi såg den och tänkte väl mest att det såg ut som mäktiga special-effekter och att jag hoppades att det kom med en bra story som höll ihop allt. Och det gjorde det, med råge. Riktigt, riktigt bra film, kan rekommendera den två gånger om. Mäktiga effekter som sagt, gripande historia, intressanta karaktärer och barmhärtigt fri från vissa action och romantik klichéer som man har blivit så van vid att man inte orkar reagera på längre. Otroligt snygg och underbart smart helt enkelt. Se den!
Blev rätt sent i alla fall, så efter filmen sov jag över hemma hos Sanna, och dagen efter gick vi för att äta sushi. Slog oss ihop med mamma och Sara efter ett tag också och sedan åkte vi hem (efter att ha lämnat av Sanna såklart).
Här hemma har jag klistrat fast mig vid datorn eftersom att vi ska åka till Stockholm och jag måste hinna med så mycket som möjligt. Fina, fina dator. Kommer sakna den, hinner ju inte göra att jag vill på bara en dag. Har inte spelat någon dragon age! Lyssnar på pendulum låtar om och om igen eftersom att jag inte kan ta med dem.
Hmm... Förutom det har jag kollat runt på en massa bloggar, främst nagelbloggar *blir mer lackbesatt för var dag som går*, kollat på gamla zero punctuation klipp, skrattat åt nya saker på comixed och dylika sidor och tecknat lite grann.
Åker i alla fall imorgon, det ska nog bli kul, även om jag får dator-abstinens och måste umgås mer med min älskade syster än vad som är riktigt hälsosamt för blodtrycket.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: