SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

6 Juli 2010 Sommardrama.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Lily Allen - Fuck You

Åhåjaja. Att ha sommarlov är bra skönt, även om det skulle vara rätt mycket lugnare om man bodde själv. Finns gott om drama här hemma, men snart åker den högst ljudande fiolen iväg på läger. Skönt.
I förrgår var i alla fall jag och mamma med om en liten naturupplevelse. Riktigt häftigt. Kollade på en ruvande fågel. Det hade redan kläckts en unge, som satt på fågelns rygg, och medan vi var där kläcktes ett ägg till.

Idag så var vi alla tre inne i stan, mamma, Sara och jag. Sara köpte en ny mobil och sen gick vi till banken. Och så åt vi sushi, mums!
Jag fortsatte att söka efter ett par solglasögon. Kan berätta att jag inte passar i solglasögon, alls, så det var svårt. Gick till över fem olika ställen. Tillslut hamnade jag på maxi igen och kunde bestämma mig för ett par. Sara köpte lika dana, i en brunare nyans, så jag blev rätt irriterad. Hon passade i nästan alla par vi provade men såklart måste hon ha samma sort som jag. Småsak att bli arg på kanske men så är det. Jag har två saker som jag hatar. När någon tar min plats vid bordet/i bilen och när vi har samma saker. Och efter att ha tuggat mig igenom hennes drama mest hela sommarlovet tycker jag att jag har rätt att få vara förbannad över åtminstone en småsak.

Men nu ska jag försöka släppa det. Ingen bra ide att skriva blogg när man är arg egentligen men jag tycker att jag har varit duktig som undvek att svära. Jävligt duktig... Wait.

Kommentarer

 • Sanna säger:

  Haha, jääävligt duktig!

  2010-07-07 | 22:36:45
  Bloggadress: http://slisshh.blogg.se/
 • Gun säger:

  Läste allt med intresse . Vilken fantastisk fågelbild!

  Nu väntar jag på städrapport!

  2010-07-09 | 11:33:53
 • Gun säger:

  Läste allt med intresse . Vilken fantastisk fågelbild!

  Nu väntar jag på städrapport!

  2010-07-09 | 11:34:23

Kommentera inlägget här: