SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

29 Juni 2010 Midsommar och dagar efter.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Radical Face - Wrapped In Piano Strings

Hade en trevlig midsommar med vännerna i år. Åkte med Sanna och Sean hem till Jennifer rätt tidigt, där Dennis redan var, och fixade mat. Efter ett tag dök de andra upp och vi åt grillat. Mums.På kvällen rollspelade vi, en ny verision av star wars rollspelet. Roligt. Jag får testa på att vara en jedi och allt. Sov på en soffa efter det. Vaknade lite på grund utav väldigt envisa flugor men kände mig ändå rätt utvilad dagen efter. Då spelade vi lite tv-spel och sedan åkte vi tillbaka till Skövde. 
Stannade hemma hos Sanna ett tag. Vi kollade på en massa filmer, var allmänt lata och gjorde vår egen pizza.

Här hemma har jag försökt städa. Det har inte gått så bra. Har bara tecknat lite grann och inte lagat så mycket mat så man undrar ju vart tiden tar vägen. Gick i alla fall till second hand affären idag och köpte en hög böcker. Kanske kan börja läsa böcker igen nu i sommar, det känns rätt kul. Lukten av böcker påminner mig verkligen om sommarlov.
Imorgon tänkte jag åka in till stan. Ska plocka upp en bok på bibloteket och vandra lite i affärer. Vi får väl se hur det går med mitt rum. I värsta fall får jag bo stökigt tills jag flyttar, nu har jag i alla fall öppen väg fram till sängen... 

18 Juni 2010 Lov på riktigt.

Kategori: Bilder

Soundtrack: Depeche Mode - Suffer Well

Idag var sista dagen på sommarjobbet på Balthazar. Det har varit kul att jobba där fast jag har mått rätt dåligt, men det är rätt skönt att kunna säga att det är nu sommarlovet börjar på riktigt. Har inte nått planerat den allra närmaste tiden. Förutom att jag ska åka hem till Jennifer och leka. Och så måste, måste jag städa på mitt rum. Blä! Men det måste göras.

Mamma och Sara kom förbi på lunchen idag och hade med sig sushi. Vi satt ute och åt och det var gott men kallt och det gjorde rätt ont för jag har ett litet sår i munnen som svider som in i sjutton. Jag har för vassa tänder! Biter mig själv hela tiden!
Efter jobbet så stannade jag kvar lite och snackade med en av cheferna där. Har ett arbete på gång. En bild närmare bestämt. Tänker inte skriva så mycket om det men det kan nog vara en rätt big deal. Spännande, spännande.
När det var avklarat travade jag upp till skatteverket och hämtade någon blankett som mamma sagt åt mig att hämta. Vandrade runt lite snabbt på stan och kikade på nagellack.

Nagellack är en rätt ny grej för mig faktiskt. Har aldrig riktigt använt det förut men nu har jag blivit fångad. Jag är smått neurotisk när det kommer till mina naglar. Kan inte tänka på något annat om det är något fel med dem, så jag antar att nagellack passar in i den fixeringen. Så lack har hamnat på listan av saker jag kan köpa utan dåligt samvete eftersom att det gör mig så glad, hamnar där bredvid manga, mtg, underkläder och konstnärsmaterial.

I alla fall, när jag hade kollat färdigt gick jag upp till Seans hus. Det var en bit att gå men jag hittade dit direkt, fast jag tvekade på mitt lokalsinne ett tag och gick en onödig vända för att kolla att det var rätt hus.
Väl där spelade jag, Jennifer, Pontus och Sean lite mass effect 2 och satt och snackade. Eftet ett tag gick vi till Alpina och åt pizza. Sean bjöd oss, väldigt generöst av honom tycker jag. Vi snackade om politik, religion, alkohol och droger och könsroller. Ni vet, lättsamma ämnen som inte alla blir oeniga om...
När vi var mätta och belåtna gick vi tillbaka och fortsatte på star wars rollspelet. Det var jätte kul! Gillar verkligen det rollspelet. Man kan verkligen se allt som händer för ens inre blick. Som en film, eller ett coolt spel. Går faktiskt lättare att spela när man är så få också, och seriösa. Alla fick en chans att göra något och jag fick vara riktigt kick ass. Jag skämtar inte, hade skit kul. Fick verkligen vara min karaktär.
Tyvärr kunde vi inte hålla på så länge eftersom att både Pontus och Jennifer var tvungna att hinna med tidiga bussar. Vi får göra om det någon gång snart i alla fall. Planerar att åka till Jennifer nästa vecka och spela med henne. Ser fram emot det, lugnt.  Slänger in en bild jag gjorde för ett tag sedan på min och Jennifers karaktärer. Låt inte bilder lura er dock, min karkatär (den blå killen) är inte alls vidare bra kompis med Jennfiers (den röda tjejen).

Här hemma har jag inte hunnit göra mycket mer än kolla på TV med mamma. Någon slags föreställning inför prinsessans bröllop. Jag är väl inte så intresserad. Den kungliga familjen känns inte viktig och jag blir faktiskt upprörd när jag tänker på hur mycket pengar som går till dem, även om det får betala ett högt pris för sin kunglighet. Trots det måste jag erkänna att det är något lite romantiskt över det hela. Svårt att förklara. Det är en spillra av något äldre och det är nästan lite rörande att se. Prinsessan ser verkligen genuint snäll ut. Det är klart att man egentligen inte kan veta något sådant utan att känna personen i fråga, men hon verkar väldigt sympatiskt, och det är lite förvånande med tanke på att folk som växer upp med hälften så mycket pengar och uppmärksamhet blir riktiga skitstövlar.
Så nej, jag vet inte riktigt. Största delen av mig säger att vi skulle klara oss bättre utan en kungafamilj i Sverige men en liten del av mig tycker att det på sätt och vis är rätt fint. Tur kanske att vad jag tycker inte spelar någon större roll. Man måste faktiskt inte ta ställning i allt hela tiden.

Btw! På Balthazar hade vi mac datorer att arbeta med. Lite ovant. Men i alla fall, på dem fanns ett program som hette garageband. Där kunde man sitta och peta ihop låtar på olika sätt. Jättekul! Det satt jag och gjorde på mina raster. Fick till och med mig dem hem på mitt USB. Bara en låt som av någon anledning inte funkar att spela. Skulel så vilja ha det programmet på min dator i alla fall.

16 Juni 2010 Förkyld.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: K'naan - Wavin' Flag

Urk. Jag mår inte vidare bra, är nämligen rätt så förkyld. Har ont mest överallt, är täppt i näsan och har ont i halsen. Tänker jobba klart dock. Har ju bara sommarjobb den här veckan så jag vill inte missa nått. Önskar bara att det var lite bekvämare. Hoppas också att jag inte smittar någon...
Förutom jobb imorgon så har jag och ett möte som jag hoppas kanske kan leda till jobb i framtiden. På Fredag ska jag träffa vännerna. Det blir nog kul i alla fall. Måste bara överleva tills dess.

13 Juni 2010 Sommarlov.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Royal Republic - Tommy-Gun

Skolan är slut för sommaren, äntligen. Ska bli så skönt med sommarlov! Fast ledigheten börjar inte direkt, först ska jag jobba i en vecka. Ska vara med och lära ut hur man kan teckna på en animeringskurs. Hoppas det blir kul. Inte första gången jag håller i något liknande men jag blir ändå nervös. Har försökt förbereda mig så gott det går men jag är inne i lite av en konstnärlig blockering så det är lite stressande.

Har klarat ut dragon age igen. Go me. Velar lite fram och tillbaka om jag ska köpa en klänning jag sett. Tror att jag ska det... Vi får se. Vandrar nog lite på stan efter jobbet i morgon. Men nu ska jag kolla på The Big Bang Theory~

7 Juni 2010 Besök.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Jet - Are You Gonna Be My Girl

Pappa var här i helgen. Fick missa rollspelet. Vi var ute och gick på stan i Lördags, pappa, jag och Sara. Vi passade på att äta på Voda. Lyx-lördag var det där, buffé alltså, och lyxigt var det allt. Jättegott! Trodde faktiskt inte att pappa skulle gilla sushi men han åt me gott humör och lyckades till och med använda pinnarna lite grann.
På kvällen åkte jag med pappa och mamma till hornborga och kollade lite på den fina naturen. Provade den där nya GB Ben & Jerry's glassen. Var sådär, kommer inte köpa den igen med tanke på hur dyr den är.
Men tillbaka till den fina naturen. Det var verkligen varit fint den senaste tiden. Varmt och precis perfekt. Har gått ut, frivilligt, flera gånger. Jag förvånar mig själv. Men fortsätter det att vara så trevligt resten av sommaren kanske jag faktiskt kan röra mig utomhus och bli lite brun för en gångs skull. Lider inte så mycket av allt gräs som jag brukar göra så det kan ju faktiskt vara därför allt verkar så bra. Dumma allergi.Skolan är rätt chill nu känns det som. Inte många dagar kvar. Har redan fått schema till trean och det verkar som att det kommer vara sjukt mycket roligare, inte så stressigt och bättre över lag.
Imorgon ska klassen ha en liten picknick. Förhoppningsvis ute i det gröna, men vi får väl se hur vädret bli. Alla ska ta med lite frukt så att vi kan göra fruktsallad, men jag tänker även ta med lite tonfiskröra, bröd, ägg och kakor så jag slipper skolans lunchkorv...

2 Juni 2010 Från en balkong i Skultorp.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Weezer - Island In The Sun

Vernissaget på skolan kom och gick och det var trevligt, om än lite stressigt i sista sekunden. Vädret fortsätter att vara härligt och nu äntligen, äntligen, så tror jag att det inte är några prov eller arbeten kvar att göra. Så förbannat gött!

Idag så hade vi debatt på psykologin. Det gick okej. Inte så bra som det brukar men bra nog.
Kom hem tidigare än vanligt efter att ha fått skjuts av Sanna och hennes far. Var alltså inte helt slut när jag kom hem. Det kändes ovant men bra. Tog mig några mackor och satt lite på balkongen. När mamma kom hem snackade vi lite och hon lät mig testa att göra ett potatis-experiment. Det blev riktigt gott må jag säga! Kul att det funkar så bra att testa nya saker. Tänker definitvt göra om det.Efter maten så gick jag och mamma ut på promenad. That's right, I went outside. Vädret var härligt och syrenerna doftade överallt.
Nu funderar jag dock lite på vad jag ska göra i helgen. Pappa kommer och hälsar på. Det var ett tag sedan. Men det planeras rollspel. Såklart vill jag vara med och rollspela, men jag borde nog inte åka när pappa är här... Jobbigt beslut.

Annars har jag fotat lite med macro objektivet. Kul och annorlunda, kommer nog ta ett tag innan man har bra kontroll på det.